0 0
Termékek /
(Fotó/Videó-)

NIKON CoolPix AW130 fekete (Basic garancia)

A termék 2017.02.21. óta nem elérhető!

A raktárfigyelő használatához kérlek, jelentkezz be!

Leírás

30 méterig vízálló

Ez a fényképezőgép megfelel az Advanced Open Water merülési minősítési követelményeknek – egészen 30 m-es mélységig – külön tokozás nélkül. Ugyanazt a gépet viheti magával a szárazföldön és a víz alatt is!

Kalandbiztos

A fényképezőgépet szélsőségeknek is kiteheti: 2 m-es leejtésig ütésálló, porálló és -10 °C-ig elviseli a hideget is. Bárhová is jut kalandjai során, mindig készíthet fényképeket.

NFC-támogatás és Wi-Fi-kapcsolat

Utazás közben is pillanatok alatt megoszthatja fotóit és videóit a fényképezőgéphez érintett, NFC-kompatibilis1 okoseszközzel, illetve a Wi-Fi2 gomb megnyomásával.

NIKKOR 5x optikai zoom objektív

A nagy fényerejű, nagy látószögű, 24 mm f/2,8 objektív ideális eszköz a víz alatti és az éjszakai felvételek készítésekor, az 5x (a Dynamic Fine Zoom3 segítségével 10x-re növelhető) optikai zoom pedig egyszerűvé teszi a közeli felvételek rögzítését is.

Beépített GPS/GLONASS/QZSS-támogatás

Gyorsabbá vált a fényképezési helyszín adatainak rögzítése a felvételeken – ráadásul pontosabb hosszúsági és szélességi adatokkal – a GPS/GLONASS/QZSS műholdas követés révén.

Hátsó megvilágítású, 16 megapixeles CMOS-képérzékelő

Nagyszerű teljesítmény, részletgazdag és éles felvételek, valamint alacsony képzaj – ezeket nyújtja az érzékeny, 16 megapixeles képérzékelő még víz alatt, illetve gyenge fényben is.

Nagy teljesítményű VR (rázkódáscsökkentés)

Élesebb képeket garantál az objektíveltolásos VR és az elektronikus VR kombinációja, amely ellensúlyozza a fényképezőgép rázkódását a mozgalmas jeleneteknél, illetve zoomolás közben.

Magasság- és mélységmérő

Nyomásmérője segítségével a fényképezőgép felvételkészítéskor megjeleníti a kijelzőn az adott helyszín magasság-, illetve mélységértékét, és ez az érték szerepeltethető a felvételen is. Lehetőség van a magasság- és mélységértékek rendszeres időközönként történő rögzítésére, majd grafikonon történő ábrázolására is.

Intelligens portré mód

Készítsen tökéletes portrét minden alkalommal a felvételkészítéskor alkalmazható effektusok segítségével (ilyen például a Pislogásmentesítés és a Mosoly időzítő, illetve a Bőrlágyítás és az Élénkség is).

Időzített videofelvétel
Hatásos, 10 másodperces időzített videót hozhat létre egyszerűen a megfelelő fényképezési helyzet kiválasztásával. A fényképezőgép automatikusan időátmenetes videót hoz létre időzítéssel rögzített állóképekből.

Beépített világtérkép

A gép képes tárolni legfeljebb 30 fotózási helyszín adatait is, amelyek aztán gyorsan előhívhatók a külön Világtérkép gombbal. A térképeket nagyíthatja és kicsinyítheti a fényképezőgép rázásával, és lapozhat is bennük a fényképezőgép megdöntésével.

Rövid videobemutató

Élje ki kreativitását, és hozzon létre saját minivideókat: a Rövid videobemutató automatikusan összefésül több felvett videofájlt egyetlen 30 másodperces videóba.

7,5 cm-es, 921 000 képpontos OLED-monitor

A képeket tisztán és könnyedén megkomponálhatja a nagyméretű, remek fényerővel és láthatósággal rendelkező kijelzőn közvetlen napfényben, víz alatt és kevés fény mellett egyaránt.

Specifikáció

1 év gyári garancia

További információk

http://www.nikonusa.com/en/Nikon...

Hibajelentéshez kérlek, jelentkezz be!

Termékvariációk

Hozzászólások

Új hozzászólás