0 0
Termékek /
(Fotó/Videó-)

NIKON CoolPix L30 fekete (Basic garancia)

A termék 2017.11.18. óta nem elérhető!

A raktárfigyelő használatához kérlek, jelentkezz be!

Leírás

Az egyszerűen használható, 20 megapixeles COOLPIX L30 fényképezőgéppel az életben valóban fontos dolgokra összpontosíthat.

Az egyszerű automatikus mód és az egygombos videofelvétel révén örömforrássá válik minden egyes kattintás. Közeli felvétel egy babáról? Videofelvétel az önfeledten játszó családról? A nagy megapixelszám és az éles NIKKOR 5x optikai zoom objektív minden esetben éles képet készít.

A fényképek egyaránt jól mutatnak a nagyméretű, 7,5 cm-es LCD-monitoron és nagyítás után is. Lazítson, és bízza a fényképezőgépre a munkát; az Automatikus program választó optimalizálja a beállításokat az ön aktuális helyzetéhez igazodva, így elegendő, ha ön csak céloz és kattint.

COOLPIX L30 – az élet fontos dolgaihoz.

Elmosódáscsökkentés: mindig éles felvételeket készíthet az elmosódáscsökkentés révén, amely kiegyenlíti a fényképezőgép rázkódásának és a téma bemozdulásának hatását, még gyorsan mozgó téma esetén is.

Intelligens portré rendszer: minden helyzetben elkészíthető a tökéletes portré. A mosoly időzítő funkció révén akkor készül a felvétel, amikor a kép modellje mosolyog. A pislogásmentesítés funkció figyelmeztet, ha valakinek a felvétel elkészítésének pillanatában épp csukva volt a szeme. A vörösszemhatás-korrekció funkció pedig a szem színének a vaku villanása okozta elváltozását küszöböli ki

AA-méretű elemek/akkumulátorok: fényképezőgépe két darab AA méretű elemmel/akkumulátorral működik, amelyek a világon bárhol könnyen beszerezhetők.

18 motívumprogram mód: a motívumprogram módok automatikusan optimalizálják a fényképezőgép beállításait a népszerű fényképezési stílusokhoz, effektusokhoz és helyszínekhez. Csak válassza ki az adott helyzethez tartozó módot, és már készülhet is a remek felvétel.

EXPEED C2: a Nikon gyors és nagy teljesítményű képfeldolgozó rendszere továbbfejlesztett videofelvételt, nagy érzékenység esetén is remek teljesítményt és kiemelkedő képminőséget kínál.

Nikon Image Space: a Nikon saját, Nikon Image Space nevű fényképmegosztó- és tároló szolgáltatásában a Nikon felhasználói 20 GB ingyenes online, felhő alapú tárhelyet használhatnak.

Specifikáció

1 év gyári garancia

További információk

http://store.nikon.hu/compact-ca...

Hibajelentéshez kérlek, jelentkezz be!

Hozzászólások

Új hozzászólás