0 0
Termékek /
(Fotó/Videó-)

NIKON CoolPix L31 lineart lila (Basic garancia)

A termék 2017.11.23. óta nem elérhető!

A raktárfigyelő használatához kérlek, jelentkezz be!

Leírás

Az élet olykor nehéz, de a nagyszerű képek készítése nem feltétlenül az. Könnyen kezelhető, megbízható, elérhető áron kapható, csodás képeket készítő fényképezőgép? Ez a 16 megapixeles COOLPIX L31. Az 5x-ös optikai zoommal mindig csodaszép portrékon örökítheti meg barátait és családtagjait, az egyetlen érintéssel aktiválható HD videorögzítés révén pedig zökkenőmentesen tud fényképezésről videózásra váltani.

A speciális hatásokkal bátran kísérletezhet, és kifejezheti alkotó énjét; a könnyen beszerezhető, AA méretű elemekkel pedig mindenhol egyszerű a fényképezés. A kiváló minőségű bevonattal és a felvételek megkomponálását leegyszerűsítő LCD kijelzővel rendelkező fényképezőgép valóban praktikus, és megkönnyíti a fényképezést.

A COOLPIX L31 modellel könnyedén rögzítheti a felejthetetlen pillanatokat.

Egyszerűen használható

Akkor is hamar belejön a használatába, ha ez a legelső fényképezőgépe. A gombok elrendezése gyorsan megjegyezhető, az Egyszerű automata mód pedig úgy optimalizálja a beállításokat, hogy mindig tökéletes képet biztosítson.

16 MP-es CCD-képérzékelő

A 16 megapixeles, hatékony képérzékelő mindig tiszta és éles képeket rögzít, a kedvenceiből pedig remek fényképméretű nagyítások készíthetők.

NIKKOR ötszörös optikai zoomobjektív

Az 5x-ös optikai zoommal mókás grimaszokat rögzíthet, közel kerülhet az eseményekhez, illetve a hírességekhez, emellett pedig minden helyzetben megfelelő beállításokat alkalmazhat.

Specifikáció

1 év gyári garancia

További információk

http://www.europe-nikon.com/hu_H...

Hibajelentéshez kérlek, jelentkezz be!

Hozzászólások

Új hozzászólás