0 0
Termékek /
(Fotó/Videó-)

NIKON CoolPix S2900 ezüst (Basic garancia)

A termék 2017.11.19. óta nem elérhető!

A raktárfigyelő használatához kérlek, jelentkezz be!

Leírás

Könnyen hordozható, karcsú, elegáns és egyszerűen használható fényképezőgépet keres? A 20 megapixeles COOLPIX S2900 készülék könnyedén elfér a zsebében vagy kézitáskájában, így Ön mindig a különleges pillanatok krónikása lehet.

Pazar közeliket készíthet az 5x-ös optikai zoom segítségével, amely a Dynamic Fine Zoom funkcióval¹ 10x-esre bővíthető. A barátok és családtagok pedig ragyogóan mutatnak majd a Glamour retusálás funkcióval készített sminkjükben. Az események minden pillanata HD videókon rögzíthető, a tükörtiszta felvételek pedig egyetlen gombnyomással elkészíthetők: az Automatikus programválasztó funkció minden beállítást magától kiválaszt és optimalizál. Speciális hatások módban kihozhatja magából a kreatív alkotót, a Panoráma segédlettel pedig káprázatos felvételeket készíthet.

A COOLPIX S2900 segítségével ragyogóan örökítheti meg legszebb emlékeit.

20 MP-es CCD-képérzékelő

A nagy megapixelszámú képérzékelő mindig tiszta és éles képeket rögzít, amelyekből remek fénykép- vagy plakátméretű nagyítások készíthetők.

NIKKOR ötszörös optikai zoomobjektív

Az ötszörös optikai zoommal hangulatos csoportképek és borotvaéles közelik készíthetők; a funkció (a képminőség megőrzése mellett) a Dynamic Fine Zoom¹ funkcióval tízszeresre bővíthető. Így egyetlen mókás pillanatról sem marad le!

HD videofelvétel

A varázslatos pillanatok egyetlen gombnyomással örökíthetők meg HD (720/30p) minőségben. A felvételeken a családtagok is mozicsillagok lesznek, az igazi sztárokat pedig valóban egyszerű megörökíteni.

Specifikáció

1 év gyári garancia

További információk

http://www.europe-nikon.com/hu_H...

Hibajelentéshez kérlek, jelentkezz be!

Hozzászólások

Új hozzászólás