0 0
Termékek /
(Fotó/Videó-)

NIKON CoolPix S5300 fekete (Basic garancia)

A termék 2017.09.23. óta nem elérhető!

A raktárfigyelő használatához kérlek, jelentkezz be!

Leírás

A karcsú, stílusos, 16 megapixeles COOLPIX S5300 beépített Wi-Fi¹ funkciójával egyszerűen megoszthatja felvételeit a közösségi oldalakon. A 8x optikai zoommal és az akár 16x Dynamic Fine Zoom² funkcióval könnyedén készíthet közeli képeket, amelyeket még erős napfényben is jól láthatóan jeleníthet meg a nagyméretű, 7,5 cm-es LCD-képernyőn.

Éjjel-nappal lenyűgöző élességű felvételeket rögzíthet a nagy érzékenységű képérzékelő jóvoltából, amely gyenge fényben is remekül teljesít. A megbízható stabilitásról a fényképezőgép rázkódását ellensúlyozó Hibrid VR (rázkódáscsökkentés) funkció gondoskodik. Egy gombnyomással indíthatja a teljes HD videofelvételt is, így mindig készen áll az emlékezetes pillanatok megörökítésére.

COOLPIX S5300 – A stílusos megosztás szolgálatában.

¹A funkció használatához az intelligens eszközre előzetesen telepíteni kell a Nikon „Wireless Mobile Utility” nevű (iOS és AndroidTM rendszerekkel kompatibilis) alkalmazását.
²A Dynamic Fine Zoom funkcióval kétszer olyan távolra zoomolhat, mint a legnagyobb optikai telefotó pozíció, miközben megmarad a kép teljes felbontása.

Távvezérlés és egyszerű megosztás: a beépített Wi-Fi jóvoltából intelligens eszközével¹ távvezérelheti a fényképezőgépet, így rendkívül egyszerűen készíthet önarcképeket. Az automatikus átvitel funkcióval pedig az intelligens eszközre mentheti az elkészült felvételeket az egyszerű megosztás érdekében.

Intelligens portré rendszer: hozza ki mindenkiből a legjobbat a képeken. A mosoly időzítő funkció révén akkor készül a felvétel, amikor a kép modellje mosolyog. A pislogásmentesítés funkció figyelmeztet, ha valakinek a felvétel elkészítésének pillanatában épp csukva volt a szeme. A vörösszemhatás-korrekció funkció pedig a szem színének a vaku villanása okozta elváltozását küszöböli ki.

Továbbfejlesztett Glamour retusálás: 12 különféle effektus közül választhat, amelyek minden eddiginél jobb portrékat eredményeznek majd – ilyen hatás például a Bőr lágyítás, az Arcpirosítás, a Fogak fehérítése, a Szempillafesték a Rúzs és a Szemfesték opció is.

Nagy sebességű sorozatfelvétel: éles képeken örökítheti meg még a gyorsan mozgó témát is. A gép legfeljebb 7 képet készít egymás után nagy, 8,4 kép/mp sebességgel.

Automatikus program választó: lazítson, és bízza a fényképezőgépre a munkát, amely a tipikus motívumprogramok közül választva automatikusan optimalizálja a beállításokat az ön aktuális helyzetéhez.

18 motívumprogram mód: 18 motívumprogram mód közül választhat, amelyek automatikusan optimalizálják a fényképezőgép beállításait a népszerű fényképezési stílusokhoz, effektusokhoz és helyszínekhez. Elég kiválasztania az adott fényképezési helyzethez illeszkedő módot, és a máris készítheti a remek felvételeket.

Célkereső AF: a gyors és pontos automatikus élességállítás jóvoltából remek képeket készíthet, hiszen önnek elég a kompozíció tökéletesítésével foglalkoznia.

Retusálás menü: 32 különféle szűrőeffektussal javíthatja fényképeit a visszajátszáskor használható Gyors effektusok mód használatával. A Kiválasztott szín effektus színt ad hozzá a monokróm képhez, a Csillogás effektus pedig csillagfényhatást varázsol a fényes tárgyakra.

Gyors USB-töltés: amikor a leginkább szüksége van rá, mindig lesz önnél egy feltöltött akku, ha az USB-n keresztül elérhető számítógépes gyorstöltést használja.

EXPEED C2: a Nikon gyors és nagy teljesítményű feldolgozó rendszere gyors működést, nagy érzékenység esetén is remek teljesítményt és kiemelkedő képminőséget biztosít.

Nikon Image Space: a Nikon saját, Nikon Image Space nevű fényképmegosztó és -tároló szolgáltatásában a Nikon felhasználói 20 GB online, felhő alapú tárhelyet használhatnak.

Specifikáció

1 év gyári garancia

További információk

http://store.nikon.hu/compact-ca...

Hibajelentéshez kérlek, jelentkezz be!

Hozzászólások

Új hozzászólás