0 0
Termékek /
(Fotó/Videó-)

NIKON CoolPix S6700 fekete (Basic garancia)

A termék 2017.11.18. óta nem elérhető!

A raktárfigyelő használatához kérlek, jelentkezz be!

Leírás

Olyan fényképezőgépet keres, amely nagy zoomos és nagy teljesítményű, ugyanakkor karcsú és könnyű, és kényelmesen elfér a zsebében? A COOLPIX S6700 az ön ideális választása! A gépnek 10x optikai zoomja és 20x Dynamic Fine Zoom¹ funkciója van.

Az objektív eltolásos VR (rázkódáscsökkentés) stabilan tartja a fényképezőgépet, így felvételei élesek maradnak. A 20 megapixeles képérzékelő tetszőleges fényviszonyok között részletgazdag képeket készít. Bátran rázoomolhat a történésekre az éles, HD felbontású videók készítésekor is, a nagyméretű, 7,5 cm-es LCD-képernyőn pedig könnyen komponálhatja meg a készülő filmeket.

A barátok és családtagok mindig remekül festenek majd a képen a fejlett Glamour retusálás funkciónak köszönhetően, amellyel lágyíthatók a bőrtónusok, és segítségével akár sminkszerű hatás is elérhető. A COOLPIX S6700 segítségével lenyűgöző képeken örökítheti meg emlékeit.

¹A Dynamic Fine Zoom funkcióval kétszer olyan távolra zoomolhat, mint a legnagyobb optikai telefotó pozíció, miközben megmarad a kép teljes felbontása.

Intelligens portré rendszer: a fényképezőgép ön helyett is mindenkiből a legjobbat hozza ki a képeken. A mosoly időzítő funkció révén akkor készül a felvétel, amikor a kép modellje mosolyog. A pislogásmentesítés funkció figyelmeztet, ha valakinek a felvétel elkészítésének pillanatában épp csukva volt a szeme. A vörösszemhatás-korrekció funkció pedig a szem színének a vaku villanása okozta elváltozását küszöböli ki – még a háziállatok esetében is!

Továbbfejlesztett Glamour retusálás: 12 különféle effektus közül választhat, amelyekkel lenyűgöző portrékat készíthet önmagáról és barátairól; megtalálható közöttük a Bőr lágyítás, a Fogak fehérítése, a Szempillafesték, a Szemfesték és a Rúzs opció is.

Automatikus program választó: hagyja, hogy fényképezőgépe megkönnyítse az életét. A gép a jellemző opciók közül választva automatikusan optimalizálja a beállításokat az ön aktuális helyzetéhez.

18 motívumprogram mód: a motívumprogram módok jóvoltából nincs szükség nagy munkára a fényképezéshez, hiszen automatikusan optimalizálják a fényképezőgép beállításait a népszerű fényképezési stílusokhoz és effektusokhoz. Válassza ki közülük azt, amelyik a legjobban illeszkedik az ön helyzetéhez – ennyire egyszerű a remek felvételek készítése.

Célkereső AF: a gyors és pontos automatikus élességállítás automatikusan beazonosítja a témát és beállítja rá az élességet, így ön a minél nagyszerűbb kép megkomponálására összpontosíthat.

EXPEED C2: a Nikon gyors, nagy teljesítményű képfeldolgozó rendszere gyors működést, nagy érzékenységű teljesítményt és kivételes képminőséget biztosít.

Nikon Image Space: a Nikon saját, Nikon Image Space nevű fényképmegosztó és -tároló szolgáltatásában a Nikon felhasználói 20 GB ingyenes online, felhő alapú tárhelyet használhatnak.

Specifikáció

1 év gyári garancia

További információk

http://store.nikon.hu/compact-ca...

Hibajelentéshez kérlek, jelentkezz be!

Hozzászólások

Új hozzászólás