0 0
Termékek /
(Fotó/Videó-)

NIKON CoolPix S6800 piros (Basic garancia)

A termék 2017.11.18. óta nem elérhető!

A raktárfigyelő használatához kérlek, jelentkezz be!

Leírás

A 16 megapixeles COOLPIX S6800 egyszerűvé teszi a különleges pillanatok megosztását: a gép beépített Wi-Fi funkciójával fényképeit közvetlenül átviheti intelligens eszközére¹. A csodálatos stílusú fényképezőgép karcsú váza nagy teljesítményű, 12x optikai zoomot és akár 24x Dynamic Fine Zoom² funkciót rejt, így ön mindig közel kerülhet a történésekhez.

A részleteket is megőrző, nagy képérzékelőnek köszönhetően könnyedén készíthet lenyűgöző képeket, illetve egyetlen gombnyomással indíthatja a teljes HD videofelvételt. Az egyszerű kezelhetőség jóvoltából bármikor megörökítheti az ön körül zajló életet, a fejlett Glamour retusálás funkció pedig a kiváló portrékról gondoskodik.

Vásárolja meg ezt a karcsú, elegáns stílusú, megosztásra tervezett fényképezőgépet – a COOLPIX S6800-at.

¹A funkció használatához az intelligens eszközre előzetesen telepíteni kell a Nikon „Wireless Mobile Utility” nevű (iOS és Android™ rendszerekkel kompatibilis) alkalmazását.
²A Dynamic Fine Zoom funkcióval kétszer olyan távolra zoomolhat, mint a legnagyobb optikai telefotó pozíció, miközben megmarad a kép teljes felbontása.

Elegánsan karcsú dizájn: a stílus és a teljesítmény találkozik ebben a csodálatosan karcsú vázban, amely kényelmesen simul a kézbe, telis-tele van nagyszerű funkciókkal, és különféle divatos színekben kapható.

Automatikus HDR mód: a fényképezőgép lehetővé teszi, hogy bármely helyzetben kiváló, részletes tónusokban gazdag képeket készítsen – ehhez a gép egyetlen kioldás alatt két, eltérő expozícióval készült felvételt kombinál, és ezekből hoz létre nagy dinamikai tartományú és gazdag színskálájú képet.

Egyszerű panoráma 360৹/180৹: szeretné megőrizni emlékezetében az imént megpillantott, lenyűgöző látványt? A gépet oldalra döntve vagy vízszintesen pánozva gyönyörű, dinamikus panorámaképeket készíthet.

Távvezérlés és automatikus átvitel: a beépített Wi-Fi jóvoltából intelligens eszközével1 távvezérelheti a fényképezőgépet, így rendkívül egyszerűen készíthet önarcképeket. Az automatikus átvitel funkcióval pedig az intelligens eszközre mentheti az elkészült felvételeket az egyszerű megosztás érdekében.

Gyors sorozatfelvétel: mindig készen áll majd arra, hogy kiváló minőségben örökítse meg a történéseket a gyors, 8,4 kép/mp sebességű, és akár 7 egymás utáni képet rögzíteni képes funkció segítségével.

Intelligens portré rendszer: a fényképezőgép mindenkiből a legjobbat hozza ki a képeken. A mosoly időzítő funkció révén akkor készül a felvétel, amikor a kép modellje mosolyog. A pislogásmentesítés funkció figyelmeztet, ha valakinek a felvétel elkészítésének pillanatában épp csukva volt a szeme. A vörösszemhatás-korrekció funkció pedig a szem színének a vaku villanása okozta elváltozását küszöböli ki.

Továbbfejlesztett Glamour retusálás: 12 különféle effektus közül választhat, amelyek minden eddiginél jobb portrékat eredményeznek – ilyen hatás például a Bőr lágyítás, a Fogak fehérítése, a Szempillafesték, a Rúzs és a Szemfesték opció is.

Retusálás menü: bontakoztassa ki kreativitását a 32 szűrőeffektussal – ezeket visszajátszáskor választhatja a Gyors effektusok módban. A Kiválasztott szín effektus színt ad hozzá a monokróm képhez, a Csillogás effektus pedig csillagfényhatást varázsol a fényes tárgyakra.

18 motívumprogram mód: a motívumprogram módok jóvoltából nincs szükség varázslatra a fényképezéshez, hiszen automatikusan optimalizálják a fényképezőgép beállításait a népszerű fényképezési stílusokhoz és effektusokhoz. Csak válassza ki az adott fényképezési helyzethez legjobban illeszkedő módot, és már készülhet is a remek felvétel.

Célkereső AF: a gyors és pontos automatikus élességállítás beazonosítja a témát ön helyett, és beállítja rá az élességet, így ön mindig tiszta, éles felvételeket készíthet, és fényképezés közben a tökéletes kép megkomponálására fordíthatja a figyelmét.

Gyors USB-töltés: amikor a leginkább szüksége van rá, mindig lesz önnél egy feltöltött akku, ha az USB-n keresztül elérhető számítógépes gyorstöltést használja.

EXPEED C2: a Nikon gyors és nagy teljesítményű képfeldolgozó rendszere gyors működést, nagy érzékenység esetén is remek teljesítményt és kiemelkedő képminőséget biztosít.

Nikon Image Space: a Nikon saját, Nikon Image Space nevű fényképmegosztó és -tároló szolgáltatásában a Nikon felhasználói 20 GB online, felhő alapú tárhelyet használhatnak.

Specifikáció

1 év gyári garancia

További információk

http://store.nikon.hu/compact-ca...

Hibajelentéshez kérlek, jelentkezz be!

Hozzászólások

Új hozzászólás