0 0
Termékek /
(MOBILTELEFON-) Nokia series

NOKIA 230 DS Ezüst

A termék 2017.11.15. óta nem elérhető!

A raktárfigyelő használatához kérlek, jelentkezz be!

Leírás

A gyönyörű kialakítású és szelfikre kész Nokia 230 telefon 2 MP-es elülső kamerájához LED-vaku is tartozik, a telefon homokfúvott alumínium hátoldala pedig kifinomultan foglalja keretbe a telefon mindegyik oldalát.

Készíts szelfit

A 2 MP-es elülső kamerával és a dedikált szelfikameragombbal a Nokia 230 telefon készen áll arra, hogy megörökítsd vele azokat a pillanatokat, amelyek mosolyt csalnak az arcodra. A telefon elülső oldalán lévő LED-vakuval éjjel is készíthetsz szelfiket, az olyan népszerű közösségi alkalmazásokkal pedig, mint a Facebook és a Twitter, a fényképeket rendkívül könnyen meg is oszthatod.

Keskeny, modern és stílusos

A tartós polikarbonát készülékházával, a homokfúvott alumínium hátoldalával és a vékony kialakításával a Nokia 230 telefonban tökéletesen egymásra talál a kifinomult kialakítás és a kiemelkedő minőségű felépítés.

Nagyobb kijelző

A 2,8” méretű képernyő ideális fényképek készítéséhez, azok megjelenítéséhez, játékokhoz és folyamatos letöltésű videókhoz. Gyorsan megtalálhatod a hasznos információkat és a kedvenc webhelyeidet az Opera Mini böngészővel, a Bing keresővel és az MSN Weather alkalmazással.

Több abból, ami számít

A Nokia 230 telefonon beépített zseblámpa és FM-rádió található. Egy éven keresztül minden egyes hónapban letölthetsz egy ingyenes Gameloft játékot, és az Opera Áruházban elérhető további alkalmazásokkal ez így egy olyan hiánytalan csomag, amely fantasztikusan megéri az árát.

Specifikáció

1 év gyári garancia
Meghibásodási arány: 1,5%

További információk

http://www.nokia.com/hu_hu/phone...

Hibajelentéshez kérlek, jelentkezz be!

Árgrafikon

Termékvariációk

Ajánlott termékek

4 505 Ft helyett 4 290 Ft

1 049 Ft helyett 999 Ft

25 820 Ft helyett 24 590 Ft

Hozzászólások

Új hozzászólás

Eddigi hozzászólások

1. kocka2001
2017.07.17. 11:43
Helló.

Ez a telefon kártyafüggetlen?

A válaszodat elöre is köszi.
 
Fórumhoz