3 1
Termékek /
(Notebook / Tablet-) Tablet tartozékok

OEM Gerilla 7" fekete

A termék 2017.10.10. óta nem elérhető!

A raktárfigyelő használatához kérlek, jelentkezz be!

Leírás

Tablet tok 7" méretben.

- A Gerilla-tokok az első perctől kezdve védelmezik táblagépét: a speciális Bubble Protector ® technológiának köszönhetően immáron nem csupán a kisebb külső behatások, például karcok ellen véd, hanem leeséskor is számottevően csökkenti a tablet sérülésének kockázatát.
- Bubble Protector ® „Buborék védelem” - a speciális technológiájának köszönhetően rugalmas, védelmező szivacsos párnácskák fokozzák tabletjének magas minőségű védelmét.
- A kettős cipzáras megoldás a könnyebb nyithatóságot segíti, hogy bármikor könnyedén kézbe vehesse tabletjét vagy ugyanilyen egyszerűen el is tegye azt, ugyanakkor természetesen a Gerilla tok itt is gondoskodik megfelelő védelemről: külön bevarrt szivacsozott csík óvja tabletjét a cipzár karcolásaitól.

Specifikáció

1 év gyári garancia

További információk

Hibajelentéshez kérlek, jelentkezz be!

Árgrafikon

Ajánlott termékek

12 170 Ft helyett 11 590 Ft

Vélemények

1. Rowl3y
2014.11.06. 21:03
Kicsit csalódott vagyok, mert a képen egy másik termék látható, ez valójában a szürke feliratú Gerilla tok, ami nem szivacsos belül.

Ettől függetlenül a tok maga jó, a neoprén megvédi a tabletet az esőtől és a karcolásoktól, valamint a cipzár sem tudja összekarcolni a külön bevarrt belső csíknak köszönhetően. Viszont a zöld feliratos (ha az valóban jól van feltüntetve) alig drágább, így ez nem érdemel 5 csillagot.

Hozzászólások

Új hozzászólás