0 0
Termékek /
(Szórakoztatás-) Diktafon

OLYMPUS LS-P1 4GB fehér

46 400 Ft helyett 44 190 Ft

221 iPont

Árfigyelő

Az árfigyelő használatához kérlek, jelentkezz be!

Leírás

Stílus és funkcionalitás találkozása.

Az LS-P1 zsebméretű PCM hangrögzítővel egy olyan stílusos hangfelvevő eszközt tudhatsz magadénak, mely nem hajlandó kompromisszumra a csúcsminőség, illetve a kristálytiszta hangminőség terén - a zene műfajától függetlenül.

Tiszta hangfelvétel - Valódi élvezet

Szerezd meg a legfejlettebb mikrofonokat az LS-P1 digitális hangrögzítővel: 90° elrendezésük nagyszerű sztereó hatást biztosít, sőt, már az építési minőség is kristálytiszta hangok felvételét garantálja, alacsony zajszint mellett. Mindez - és még sok minden más - ráadásul egy extra-kisméretű testbe került, ami egyedülálló hangfelvételek rögzítését teszi lehetővé - a zenétől a megbeszélésekig.

Pontos felvétel - Maximális teljesítmény

Élvezd a lehető legpontosabb hangfelvételt, bármiféle jeltorzítás nélkül - a csúcsminőségű mikrofon-erősítőnek köszönhetően. A fejlett erősítő-áramkörök által az interferencia szinte teljesen kiküszöbölhető – így az eredeti sztereó hang teljes egészében rögzítésre kerülhet, mindössze egyetlenegy kompakt eszköz segítségével. Az OLYMPUS mérnökei még tovább mentek és egy új codec-et fejlesztettek, mely még tisztább hangminőséget, illetve még kevesebb zajt garantál az AD/DA átalakítás után.

Vonzó stílus - Élvezetes használat

Komoly technológia és szemet gyönyörködtető megjelenés – a stílusos, fémházba burkolózó, kompakt LS-P1 PCM hangrögzítő használata színtiszta élvezet, minden egyes gombnyomástól minden egyes dalfelvételig. Masszív és vonzó kivitele miatt legszívesebben mindenhová gond nélkül magaddal vinnéd – az egyszerű adatátvitelt lehetővé tevő közvetlen USB csatlakozás már csak hab a tortán.

Finom hangfelvétel - A CD-minőségnél is jobb

Az LS-P1 a lineáris PCM hangrögzítést akár 24 biten és 96kHz frekvencián kínálja – messze túlmutatva ezzel a 44.1kHz/16 bit-en, vagyis a CD-minőségű hangfelvételeken. 44.1kHz mintavételi frekvencia, illetve 16 bitarány használata esetén egyszerűen, közvetlenül CD-t is készíthetsz felvételeidből.

Specifikáció

2 év gyári garancia

További információk

https://www.olympus.hu/site/hu/a...

Hibajelentéshez kérlek, jelentkezz be!

Árgrafikon

Átvétel

Személyes átvétel esetén 2017.11.22. szerda,

házhozszállításnál 2017.11.23. csütörtök.

Hozzászólások

Új hozzászólás