0 0
Termékek /
(Fotó/Videó-)

PANASONIC DMC-G6X + 14 - 42 mm fekete

279 815 Ft helyett 266 490 Ft

1332 iPont

Árfigyelő

Az árfigyelő használatához kérlek, jelentkezz be!

Leírás

Cserélhető objektíves tükör nélküli DSLM fényképezőgép kiváló képminőséggel, gyors reakcióidővel és beépített Wi-Fi funkcióval

A DMC-G6 16,05 megapixeles Live MOS érzékelővel, Venus Engine képfeldolgozóval és fejlett zajcsökkentő rendszerekkel rendelkezik. A szabályozható zajterület mérete kb. 6,4-szeresére bővült, és a kockásodás nagy része teljesen megszűnt. A több folyamatot magába foglaló zajcsökkentés két külön lépésben történik, amely pontosabb kontrollt biztosít a zajszint felett. A felbontás finomságát még tovább fokozza a részletek reprodukciója, a fejlett Intelligent D-range Control pedig gondoskodik a gyönyörű árnyalásról és a szélesebb dinamikatartományról. A Low Light AF szinte teljes sötétségben, akár holdfénynél is AF-segédfény nélkül kínál pontos automatikus élességállítást.

A gyors és pontos Light Speed autofókusznak köszönhetően a gyorsan mozgó tárgyak tiszta megörökítése is lehetővé válik. A készülék és az objektív közötti 240 képkocka/mp-es digitális adatcsere minimálisra csökkenti az élességállítás számára rendelkezésre álló időt. Nagy sebességű sorozatfelvétel esetén a G6 magas, 7 képkocka/mp-es sebességgel rögzíti a 16,05 megapixeles, (teljes felbontású) képeket. Ráadásul a kép tárgyát követő AF Tracking funkció azt is lehetővé teszi, hogy mozgó objektumot fotózzunk 5 képkocka/mp-es sebességgel. Mindehhez az 1440 ezer képpontnak megfelelő felbontású OLED LVF-képkereső biztosít kiemelkedő minőségű élő nézetet. Ez a képkereső a kihajtható és forgatható hátoldali LCD-kijelzővel kombinálva is használható a Touch Pad funkciónak köszönhetően, mely keresős képkomponálás mellett biztosítja az érintő élességállítást a kijelzőn.

A DMC-G6 a kívánt felhasználási célnak megfelelően bámulatos egyenletességű, 1920 x 1080 pixeles felbontású full HD videókat képes készíteni 50p-s (50 Hz-es) AVCHD Progressive, illetve MP4-formátumban, vagy 24p-s AVCHD-ben. A Dolby® Digital beépített sztereó mikrofon mellett a DMC-G6 rendelkezik 3,5 mm-es csatlakozókkal, így ha kiemelten fontos a felvétel hangminősége, akár külső mikrofont is csatlakoztathatunk hozzá. A hangbemenet jelszintje 19 fokozatban állítható. A választható P/A/S/M üzemmódok kiválóan alkalmazkodnak a felvételkészítési szituációkhoz, és változatos jellegű videók készítését teszik lehetővé. Emellett időzített Time Lapse felvétel és animációs film is készíthető a kamerával.

Az NFC-technológia révén is biztosított Wi-Fi® csatlakozási képességnek köszönhetően a fényképezőgép bármilyen helyszínen egyetlen érintéssel összeköttetésbe hozható az okostelefonokkal vagy táblagépekkel, ami nagymértékben megkönnyíti a felvételek megosztását. Emellett az okostelefonok/táblagépek multifunkciós távkioldóként is használhatók, amelyeken még kijelző is található, azaz a gép által látott képet élőben távolról is lehet követni. Az Instant Transfer funkciónak köszönhetően a fotók közvetlenül a felvételkészítés után, automatikusan átküldhetők okostelefonra vagy táblagépre. Másrészt mind a fotók, mind a videók archiválhatók is az olyan, előre bejegyzett digitális berendezésekre, mint például a személyi számítógépek, s ez a művelet az otthoni vezeték nélküli hozzáférési ponton (routeren) keresztül automatikusan megtörténik.

A 19-féle szűrőeffektussal ellátott Creative Control vezérlő olyan kifejezőeszközöket kínál, amelyek segítségével a hétköznapi események megjelenítése is különlegessé tehető, míg a Creative Panorama funkció segítségével szűrőeffektusok alkalmazhatók a függőleges/vízszintes panorámaképeken. A Stop Motion Animation olyan videók készítését teszi lehetővé a fényképezőgépen, amelyekhez a képkockákat egyenként, fokozatos mozdulatbeállításokkal vettük fel. A Clear Retouch funkció segítségével kitörölhetjük a képekről a felesleges tárgyakat vagy alakokat – ehhez csak végig kell húznunk rajtuk az ujjunkat a kijelzőn.

Specifikáció

2 év gyári garancia

További információk

http://www.panasonic.com/it/cons...

Hibajelentéshez kérlek, jelentkezz be!

Árgrafikon

Átvétel

Személyes átvétel esetén 2017.11.21. kedd,

házhozszállításnál 2017.11.22. szerda.

Hozzászólások

Új hozzászólás