0 0
Termékek /
(HÁZTARTÁSI ESZKÖZ-) Konyhai kisgépek

PANASONIC NN-SD 596M Mikrohullámú sütő

A termék 2017.09.21. óta nem elérhető!

A raktárfigyelő használatához kérlek, jelentkezz be!

Leírás

Gyorsabb, egészségesebb és finomabb
Az intelligens kombinált elkészítés gyorsabbanad kiváló eredményt. A grillezővel és párolóval kombinált mikróban új módon készíthetők el az ínyenc fogások.

Automatikus elkészítés
Az Automatikus elkészítés funkcióval gyorsan főzni kezdhet. Csak válassza ki a menü Auto elemét, állítsa be az étel tömegét, nyomja meg a Start gombot, és a DS596M beállítja a szükséges teljesítményt és az időtartamot.

Invertertechnológia
A régebbi mikrók a teljesítményt vagy teljesen bekapcsolják, vagy ki. A Panasonic invertertechnológia viszont fokozatosan állítható teljesítménnyel teszi egyenletesebbé, átsültebbé és ízletesebbé az ételeket.

Turbókiolvásztás
A Panasonic invertertechnológia nemcsak hatékonyabban készít el az ételt, de a Turbókiolvasztás funkciót is lehetővé teszi, amellyel a mélyhűtött étel gyorsan kiolvad.

Panacrunch – finomabb
A felső fűtés és a mikrohullámmal hevített Panacrunch tepsi kombinációjával alul és fölül egyaránt átsülve, átfordítás nélkül, gyorsan és egyenletesen készül el az étel. Elkészítés közben a távozó zsiradékot a tepsi hornyai vezetik el, kívül ropogós, belül nedvdús ételt készítve.

Sík alap – több hely
A Panasonic DS596M a régebbi forgótálcát a sokkal egyszerűbb sík alapra cserélve 29%-kal több helyet teremt a mikróban, ezzel tetszőleges alakú edények használatát lehetővé téve.

Gyorsan párolt, friss ételek
A Panasonic NN-DS596M hatékony gőzfejlesztője a forró gőzt közvetlenül a sütőtér felső részébe juttatja. Pároláskor az étel több tápértéket és természetes ízt őriz meg – gyorsabban, egészségesebben és finomabban főzhet.

Tulajdonságok:
- 27 L párolóval kombinált mikrosütő
- 1000 W-os inverteres mikrosütő
- 1200 W-os kvarcgrill
- Magasság (max.): 34,70 cm
- Szélesség (max.): 51,20 cm
- Mélység (max.): 35,00 cm

Specifikáció

További információk

http://www.panasonic.com

Hibajelentéshez kérlek, jelentkezz be!

Árgrafikon

Hozzászólások

Új hozzászólás