0 0
Termékek /
(Mobil, tablet, fotó, óra-) Drón

PARROT Bebop piros

149 930 Ft helyett 142 790 Ft

714 iPont

Árfigyelő

Az árfigyelő használatához kérlek, jelentkezz be!

Leírás

Biztonság és könnyed irányítás
Irányítsd páratlan egyszerűséggel és hatékonysággal Parrot Bebop drónodat iPhone, iPad, vagy iPod touch segítségével. A készüléket féltened sem kell, hiszen könnyű szerkezete ABS műanyaggal van megerősítve, Vészhelyzeti funkciója pedig baj esetén automatikusan leállítja a propellereket, majd leteszi a gépet.

Reptetés kül- és beltéren
A Parrot Bebop Drone-hoz egy habosított polipropilén törzs is mellékelve van, mely a biztonságos beltéri reptetést szolgálja. A gép a jó manőverezhetőségről és az optimális stabilitásról a háromtengelyű érzékelő, a gyorsulásmérő, a giroszkóp, és a magnetométer által közvetített adatok elemzésével gondoskodik. A teljesség igényével pedig ezek mellett két méter hatótávolságú ultrahang érzékelővel, nyomásérzékelővel, illetve sebességmérésre is alkalmas függőleges kamerával is rendelkezik.

Ingyenes vezérlő alkalmazás
Add át magad a reptetés élvezetének a FreeFlight 3 vezérlőalkalmazással! Az ingyenes applikáció kezdőlapján elérheted az összes hasznos funkciót, amire szükséged lehet, köztük a reptetés, az útvonal tervezés, a fénykép, és videó készítés, valamint a Cloud felhőszolgáltatás Pilot Academy közösségi felülete. Segítségével közvetlenül szabályozhatod a Parrot Bebop Drone sebességét, magasságát, és kiválasztatod a számodra megfelelő röptetési módot.

Azonnali megosztás
A Parrot Bebop Drone olyan extra funkciókkal tartogat számodra, mint az egyérintéses teljes átfordulás (Flip), vagy a fotók és videók stremaként való továbbítása. Mivel a készülék valós időben szinkronizálja az adatokat az iPhoneoddal, a legjobban sikerült képeket azonnal megoszthatod a Facebook-on, vagy az Instagram-on, a videókat pedig egyetlen mozdulattal feltöltheted a YouTube-ra.

Specifikáció

1 év gyári garancia

További információk

http://global.parrot.com/us/prod...

Hibajelentéshez kérlek, jelentkezz be!

Árgrafikon

Átvétel

Személyes átvétel esetén 2017.11.29. szerda,

házhozszállításnál 2017.11.30. csütörtök.

Termékvariációk

Hozzászólások

Új hozzászólás