0 0
Termékek /
(MOBILTELEFON-) Mobil Tartozékok

PARROT MINIKIT+, angol

A termék 2017.11.13. óta nem elérhető!

A raktárfigyelő használatához kérlek, jelentkezz be!

Leírás

Vékony kialakítású készülék. Kis méretének és súlyának köszönhetően sokoldalú használata lehetséges járműben, irodában vagy otthon. A nagyon egyszerű és praktikus kezelés egyszerűvé teszi az automatikus csatlakozást a telefon Bluetooth funkciójához, ha az elérhető közelségben van. A készülék alapvetően az autó napellenzőjére szerelhető fel, de akár az asztalra is helyezhető, illetve zsebben is könnyen hordozható!

Mindig kéznél vannak kapcsolatai...
Amikor a MINIKIT+ készlet és a mobiltelefon párosítása megtörténik a készülék, a címjegyzéket
automatikusan szinkronizálja az összes mobil telefon kapcsolattal. Telefonkönyv memóriája a kapcsolat során frissül. A MINIKIT+ memóriájában 20.000 kapcsolat tárolható.

Dual mód (multipoint)
Ennek a forradalmian új funkciónak köszönhetően a készülék lehetővé teszi egyszerre két telefon
párosítását. Mindkét telefon aktív és szükség szerint használható. A MINIKIT+ a hozzá párosított két telefont külön csörgéssel különbözteti meg. Rövid idő alatt azonosítja, melyik telefonra érkezik a hívás.

Kiváló minőségű hang
A MINIKIT+ tervezése során a Parrot gyár a rezgő panel technológia tapasztalait használta, amelynek köszönhetően nincs szükség további hangszórókra A készülékben lévő felső panel csatlakozik az audió áramkörhöz és a hangot a rezgések által természetesen adja. Az eredmény kiváló hangminőség és igazi tiszta beszélgetés. A készülékbe nagy érzékenységű mikrofon van beépitve.

Bluetooth vezeték nélküli technológia
A Bluetooth vezeték nélküli technológia lehetőve teszi a hang és adatátvitelt rövidhullámú rádió által, és vezeték használata nélkül. így csatlatoztatja a széles körű elektronikus kiegészítőt. A MINIKIT+ Bluetooth audió profilnak a A2DP-nek köszönhetően képes lejátszani zenét, vagy navigációs útmutatást a smartphone-ban. Bejövő hívás esetén a navigáció funkció megszakad a hívás végéig (a funkcionalitás függ a használt smartphone-tól)

Hangvezérlés
Egyszerűen csak kimondjuk a nevet és a MINIKIT+ azt felismeri az előző hangfelvétel nélkül. Ha egy személynek több hozzáadott telefonszáma van, elég a kimondani, melyiket hívja a kihangositó. A szett támogatja a hang szöveg szintézist (Text-To-Speech =TTS), ami azt jelenti, hogy a kihangositó képes kiejteni könyvtárban lévő neveket. A Hangvezérlés funkció csak angol nyelven működik, magyar nyelven
*Funkció Hangvezérlés CSAK angol nyelven műkodik, magyar nyelven ezért nem fog műkodni teljesen.
nem működik tökéletesen.*

Kompatibilitás
A Parrot kihangositók szinte az összes Bluetooth mobiltelefonnal, ( okostelefonnal) kompatibilisak.

Mágikus szavak és a rezgés érzékelő
Bejövő hívásnál a MINIKIT+ a hívó nevét, hívást efogadja/elutasítja egyszerű mágikus szóval értesiti.
(Accept/Reject) Amikor a készülék használója a járműbe ül, a vibrációs érzekelő automatikusan
bekapcsolja a Parrot MINIKIT+kihangositót és az kapcsolatba lép telefonjával.

Specifikáció

1 év gyári garancia

További információk

https://www.parrot.com/us/car-ki...

Hibajelentéshez kérlek, jelentkezz be!

Árgrafikon

Hozzászólások

Új hozzászólás