0 0
Termékek /
(HÁZTARTÁSI ESZKÖZ-) Konyhai kisgépek

PHILIPS HR1832/00 Gyümölcscentrifuga (Basic garancia)

24 770 Ft helyett 23 590 Ft

118 iPont

Árfigyelő

Az árfigyelő használatához kérlek, jelentkezz be!

Leírás

Kompakt gyümölcscentrifuga, amely mindig kéznél van a konyhapulton
Feleakkora méretével* ez a gyümölcscentrifuga csak egészen kis helyet foglal. Kint hagyhatja a konyhapulton vagy egyszerűen tárolhatja.

Gyümölcslé egyenesen a poharába
Ezzel a gyümölcscentrifugával akár a saját poharát (max. 12 cm magas) is használhatja. Helyezze közvetlenül a beépített csap alá, és minden készen áll gyümölcslékészítéshez.

Egyszerre akár 1.5 liter készíthető
Az innovatív QuickClean lékinyerési rendszernek köszönhetően egyszerre akár 1,5 liter gyümölcslé is készíthető a gyümölcshúsgyűjtő ürítése nélkül.

QuickClean technológia
A Philips gyümölcscentrifuga könnyű tisztíthatóságáról a QuickClean technológia gondoskodik. A QuickClean polírozott szűrőnek, a beépített gyümölcshúsgyűjtőnek és a sima felületeknek köszönhetően 1 perc alatt tisztára mosható.

QuickClean szűrő
A szűrőkbe szorult rengeteg gyümölcsrost általában nagyon megnehezíti a tisztításukat. Az innovatív QuickClean technológiának köszönhetően ennek a szűrőnek a teljes felülete sima, így a rostok egyszerű mosogatószivaccsal eltávolíthatók.

Az egy helyen összegyűjtött gyümölcshússal egyszerű a hulladék eltávolítása
A gyümölcshús oda gyűlik össze, ahova kell: a Philips gyümölcscentrifuga gyümölcshústartályába. Ez azt jelenti, hogy ezentúl nem kell a gyümölcshús -más részekről, például a fedélről történő- eltávolításával bajlódni. A lekerekített kialakításnak és sima felületnek köszönhetően a gyümölcshús könnyen elérhető és a tartály sokkal egyszerűbben tisztítható.

Sima, könnyen tisztítható felület
A gyümölcscentrifuga lekerekített formája és sima felülete lehetővé teszi, hogy a vízcsap alá tartva egyszerűen leöblítsük.

Egyszerűen ellenőrizheti a gyümölcshúst az átlátszó gyümölcshús tartály révén
Élvezze a valóban interaktív gyümölcslékészítést. A fedél és a gyümölcshús tartály átlátszó, így láthatja a gyümölcsöket és zöldségeket gyümölcslékészítés közben. Az is közvetlenül látható, ha megtelik a tartály, és ideje kiüríteni azt.

A cseppzáró rendszer megakadályozza a gyümölcslé lecsepegését
A bekapcsolt cseppzáró rendszer megakadályozza a gyümölcslé lecsepegését. A cseppzáró leválasztható kifolyócsövét igazán egyszerű tisztítani, hiszen mosogatógépben is tisztítható anyagokból készült. Egyetlen mozdulattal megakadályozhatja a gyümölcslé lecsepegését és megőrizheti a konyhapult tisztaságát.

Minden levehető alkatrész mosogatógépben tisztítható
A még egyszerűbb és gyorsabb tisztítás érdekében az összes levehető alkatrész biztonságosan tisztítható mosogatógépben.

Minden egyetlen kompakt kialakításban
- 1,5 l
- 400 W
- Cseppzáró rendszer
- QuickClean - gyorstisztítás

Specifikáció

  • Háztartási eszköz: Gyümölcscentrifuga
1 év gyári garancia

További információk

Hibajelentéshez kérlek, jelentkezz be!

Átvétel

Személyes átvétel esetén 2017.12.01. péntek,

házhozszállításnál 2017.12.04. hétfő.

Hozzászólások