0 0
Termékek /
(Megjelenítők-) Projektor

PHILIPS PPX3414

A termék 2017.11.17. óta nem elérhető!

A raktárfigyelő használatához kérlek, jelentkezz be!

Leírás

Vetítse ki HD videóit és képeit akár 120"-es (305 cm-es) méretben

Élvezze az eddig létező legnagyobb mobil képernyőt, és ossza meg minden médiatartalmát, ahol csak akarja. A PicoPix mini kivetítővel úgy érezheti, mintha mindig zsebében hordaná a saját moziját.

Belső akkumulátor az akár 2 óra játékidőhöz

A PicoPix mini kivetítő egy kompakt, beépített akkumulátorral rendelkezik a hosszan tartó teljesítmény érdekében. Akár 2 órás folyamatos film-, fénykép- és zenelejátszás egyetlen töltést követően. Ezáltal válik a PicoPix tökéletes útitárssá.

LED technológiával a ragyogó színekért és a nagy kontrasztarányért

Fényképei és videói a legjobb minőséget érdemlik, ha meg kívánja osztani azokat környezetével. A PicoPix mini kivetítő éppen ezért alkalmaz jó minőségű LED technológiát, így képeit és videóit ragyogó színben és nagy kontrasztaránnyal vetítheti ki.

Beépített Office viewer és médialejátszó

A beépített MP4 lejátszó az összes ismert video- és audioformátumot támogatja. Ennek köszönhetően a PicoPix mini kivetítő önálló eszközként is használható. Az Office Viewer alkalmazás lehetővé teszi minden általános Office-fájl és pdf-fájl megosztását.

270 grammos tömegének köszönhetően tökéletes útitárs

A mindössze 270 gramm tömegű, karcsú kialakítású PicoPix mini kivetítő pehelykönnyű társa lesz, akár üzleti, akár magánjellegű használatról van szó.

Különféle csatlakozók az összes ismert eszközhöz

A PicoPix mini kivetítőt számos csatlakozóval ellátták, hogy minél több eszközhöz csatlakoztathassa. USB, HDMI, VGA, komponens, kompozit, SD/SDHC-aljzat és egy 3,5 mm-es audiokimenet szolgálja a határtalan szórakoztatást.

Specifikáció

2 év gyári garancia

További információk

http://www.philips.hu/c-p/PPX341...

Hibajelentéshez kérlek, jelentkezz be!

Árgrafikon

Hozzászólások

Új hozzászólás