0 0
Termékek /
(Megjelenítők-) Projektor

PHILIPS PPX3417W PicoPix mini kivetítő

115 700 Ft helyett 110 190 Ft

551 iPont

Árfigyelő

Az árfigyelő használatához kérlek, jelentkezz be!

Leírás

Vetítse ki életét.

Vezeték nélküli tükrözés
Vezeték nélküli tükrözés iOS, Android és Windows rendszerű eszközökkel Wi-Fi hardverkulcson keresztül

Vetítse ki HD videóit és képeit akár 120"-es (305 cm-es) méretben
Élvezze az eddig létező legnagyobb mobil képernyőt, és ossza meg minden médiatartalmát, ahol csak akarja. A PicoPix mini kivetítővel úgy érezheti, mintha mindig zsebében hordaná a saját moziját.

Belső akkumulátor az akár 2 óra játékidőhöz
A PicoPix mini kivetítő egy kompakt, beépített akkumulátorral rendelkezik a hosszan tartó teljesítmény érdekében. Akár 2 órás folyamatos film-, fénykép- és zenelejátszás egyetlen töltést követően. Ezáltal válik a PicoPix tökéletes útitárssá.

Beépített Office viewer és médialejátszó
A beépített MP4 lejátszó az összes ismert video- és audioformátumot támogatja. Ennek köszönhetően a PicoPix mini kivetítő önálló eszközként is használható. Az Office Viewer alkalmazás lehetővé teszi minden általános Office-fájl és pdf-fájl megosztását.

270 grammos tömegének köszönhetően tökéletes útitárs
A mindössze 270 gramm tömegű, karcsú kialakítású PicoPix mini kivetítő pehelykönnyű társa lesz, akár üzleti, akár magánjellegű használatról van szó.

Különféle csatlakozók az összes ismert eszközhöz
A PicoPix mini kivetítőt számos csatlakozóval ellátták, hogy minél több eszközhöz csatlakoztathassa. USB, HDMI, VGA, komponens, kompozit, SD/SDHC-aljzat és egy 3,5 mm-es audiokimenet szolgálja a határtalan szórakoztatást.

Lejátszhatja videóit közvetlenül az USB kulcsáról vagy a belső memóriából
A beépített MP4 lejátszó az összes ismert video- és audioformátumot támogatja. Ennek köszönhetően a PicoPix mini kivetítő önálló eszközként is használható; 4 GB-os belső memóriája, USB kulcs vagy micro SD memóriakártya tartalmának megjelenítésére képes.

SmartEngine LED-technológiával
Fényképei és videói a legjobb minőséget érdemlik, ha meg kívánja osztani azokat környezetével. A PicoPix mini kivetítő éppen ezért alkalmaz jó minőségű SmartEngine LED technológiát, így képeit és videóit ragyogó színben és nagy kontrasztaránnyal vetítheti ki.

Specifikáció

2 év gyári garancia

További információk

http://www.philips.hu/c-p/PPX341...

Hibajelentéshez kérlek, jelentkezz be!

Árgrafikon

Átvétel

Személyes átvétel esetén 2017.11.20. hétfő,

házhozszállításnál 2017.11.21. kedd.

Hozzászólások

Új hozzászólás