0 0
Termékek /
(MOBILTELEFON-) Mobil Tartozékok

PRODA LCD Power Bank 20000 mAh fehér

13 898 Ft helyett 13 236 Ft

66 iPont

Árfigyelő

Az árfigyelő használatához kérlek, jelentkezz be!

Leírás

A PRODA LCD 20.000 MAH POWER BANK EGY TÖKÉLETES TÁRS A MINDENNAPOKBAN, VAGY AKÁR A HOSSZÚ HÉTVÉGÉKEN IS.

A 20.000 mAh kapacitás lehetővé teszi, hogy egy átlagos okostelefon akkumulátorát akár 4-5 alkalommal is teljesen feltölts a teljesen lemerült állapotból. A két USB csatlakozójának köszönhetően egyszerre akár két készüléket is tölthetsz és az LCD kijelzőn folyamatosan nyomon követheted a belső akkumulátor energia szintjét. A fiatalos, élénk színvariációk között biztosan megtalálod azt, ami a hangulatodnak és a stílusodnak megfelelő.

A POWER BANK HASZNÁLATA

A külső akkumulátorok használata olyan egyszerű, mintha csak a konnektroron keresztül töltenéd a telefonodat, vagy tabletedet. A tölteni kívánt készülék gyári kábelét csatlakoztasd a készülékhez, a másik végén található USB csatlakozót pedig illeszd a power bank alján található USB aljzatok bármelyikébe. A bekapcsoló gomb megnyomásával elindíthatod a töltést, melynek állapotát az LCD kijelzőn követheted nyomon. Mikor a power bank lemerül, csatlakoztasd a micro USB kábelt és töltsd fel a készüléket a gyári töltőjével.

LEGYEN VILÁGOSSÁG

A készülék oldalán helyet kapott beépített LED lámpát a ki/bekapcsoló gomb kétszeri megnyomásával aktiválhatod. A hasznos kis kiegészítő jól jön táborozáskor a sátorban, vagy a garázsban.

TÖLTS FEL AKÁR KÉT KÉSZÜLÉKET IS EGYIDŐBEN

A Proda JaneDual Indicator power bank alján két USB csatlakozó is helyett kapott, melynek köszönhetően akár két készüléket is tölthetsz egyszerre. A 2.1A jelű port által leadott teljesítmény pedig kétszer olyan gyorsan feltölti a csatlakoztatott eszközt.

Specifikáció

1 év gyári garancia

További információk

http://www.proda.hu/collections/...

Hibajelentéshez kérlek, jelentkezz be!

Árgrafikon

Átvétel

Személyes átvétel esetén hétfő,

házhozszállításnál kedd.

Termékvariációk

Ajánlott termékek

1 843 Ft helyett 1 755 Ft

Hozzászólások

Új hozzászólás