0 0
Termékek /
(MOBILTELEFON-) Mobil Tartozékok

QUAZAR Laser keyboard fehér

18 995 Ft helyett 18 090 Ft

90 iPont

Árfigyelő

Az árfigyelő használatához kérlek, jelentkezz be!

Leírás

Hordozható virtuális lézerbillentyűzet

Teljes értékű lézertechnológiás vezeték nélküli billentyűzet okostelefonokhoz, tabletekhez. Android és iOS kompatibilis eszköz. Telepítést nem igényel, egyszerűen párosítsd bluetoothon keresztül az eszközöddel és azonnal használhatod.

Rendkívül kompakt, stílusos és egyben innovatív eszköz. Kérj egy frissítő, forró kávét a kedvenc helyeden, csatlakoztasd a Quazar Laser keyboardot az okoseszközödhöz bluetoothon keresztül és chatelj, írj, levelezz stílusosan bárhol, bármikor.

Az asztalra kivetített QUERTY billentyűzet érzékeli a leütéseket, melyek azonnal megjelennek a képernyőn, mintha csak egy normál vezetékes klaviatúrát használnál. Ha szeretnéd, külön beállíthatod, hogy hanggal jelezze vissza a leütések számát. Ehhez nem kell más, csak egy matt, sima és tiszta felület.

Jó lenne legépelni az előadást, amit a főiskolán/egyetemen vettél fel a telefonodra, vagy amit egy interjú során rögzítettél? A Quazar Laser Keyboarddal ez is lehetséges. Használd a hangszóróját és gépeld le az anyagot.

Legyél bárhol, bármikor válaszra, írásra kész.

Amikor a Quazar Laser Keayboard használata közben megérintjük a kivetített klaviatúrát, akkor az infravörös réteg folytonossága megszakad. Ez infravörös tükröződést hoz létre, melyet érzékel egy 3 dimenziós érzékelő. A Quazar Laser Keyboard rendszere ezekhez koordinátákat rendel. Ezek a koordináták maguk a betűk, melyek azonnal megjelennek a párosított eszköz kijelzőjén, ha elég gyors vagy, akkor percenként akár 350 karakter gyorsasággal.

Ehhez nem kell más csak egy sík, matt felület és máris megkezdheted a gépelést. MIndössze arra kell csak figyelned, hogy a leütéseket ne takard ki a Laser Keyboard érzékelője elől.

A beállítás személyre szabható. Hanggal jelezheti vissza a leütés tényét, de beállíthatod a hangerőt, vagy a fényerejét is.

Kompatibilitás:

A készülék bluetooth kapcsolaton keresztül köthető össze a telefonoddal és a tableteddel. Kompatibilis gyakorlatilag az összes Windows rendszerrel, Android 3.1, vagy ennél fejlettebb verzióval is és Mac OS X rendszerrel egyaránt.

- Bluetooth verzió: 3.0
- Kompatibilitás: Windows 7 / Windows 8 / Windows 10 / Mac OSX / Android 3.1, vagy fejlettebb
- Méret: 38 x 75 x 18 mm
- Nettó súly: 47 g
- Alapanyag: Plasztik
- Felismerési gyorsaság: 350 karakter percenként
- Tartozékok: USB kábel / Magyar nyelvű használati utasítás

Specifikáció

1 év gyári garancia

További információk

https://www.quazar.hu/

Hibajelentéshez kérlek, jelentkezz be!

Árgrafikon

Átvétel

Személyes átvétel esetén 2017.11.20. hétfő,

házhozszállításnál 2017.11.21. kedd.

Termékvariációk

Hozzászólások

Új hozzászólás