0 0
Termékek /
(MOBILTELEFON-) Mobil Tartozékok

QUAZAR Power Disk fekete

A termék 2017.10.15. óta nem elérhető!

A raktárfigyelő használatához kérlek, jelentkezz be!

Leírás

Vezeték nélküli töltő okos eszközökhöz ajándék adapterekkel

Felmerült már benned, hogy hogyan lehetne elegáns módon, nem a kábeleket keresgélve és kerülgetve tölteni a telefonod, tableted, vagy az okosórád? Vajon létezik-e olyan eszköz erre a célra, ami a lakásod egyik dísze is lehetne? A telefon típusától és kimenetétől függetlenül használható lehetne több készülékhez is?

A válasz a Quazar Powerdisk, egy vezeték nélküli Qi (NFC, NearFileldCommunication) technológián alapuló telefontöltő. Kapcsold be a telefonodon az NFC-t, helyezd a Quazarpowerdiskreés a töltés azonnal megkezdődik.

Nem számít többé, hogy melyik töltővel, kábellel, vagy csatlakozóval melyik telefont lehet tölteni, melyikkel kompatibilis. A Quazar töltőivel bármely telefont márkától és csatlakozótól függetlenül tölteni lehet.

Nincs kábel, nincs keresgélés és nem utolsó sorban nem kell eldugnod a töltőt az asztal alá, vagy az ágy mögé. A Quazar vezeték nélküli töltője átlátszó akril alapanyagával, szépen kivitelezett formájával stílusos design eleme minden lakásnak, vagy irodának.

A vezeték nélküli telefontöltés lehetősége az új telefonok egyik sajátossága. Azt, hogy a Te telefonod/tableted/okosórád alkalmas-e erre a célra a termékinformációs leírásban ellenőrizheted. Ha nem találod a telefonod típusát a kompatibilitási listában, akkor se aggódj.

Minden Quazar vezeték nélküli töltőhöz ajándékba adunk két adaptert. Azt követően, hogy az adaptert bedugtad a telefonod csatlakozójába, elrejtheted a telefonod tokjába, így Te is élvezheted a modern töltés szabadságát, még akkor is, ha a készüléked már nem új, de ragaszkodsz hozzá. Az egyik adapter micro USB-vel a másik lightning csatlakozóval szerelt, így nemcsak Andoidos, de iPhone készülékeket is tölteni tudsz.

A töltő a S7 / S6 edge/ S6/ Nokia930 / Nokia830 / Nokia735 / Nokia920 / Nokia928 /Nokia1520 /HTC Droid DNA / HTC 8X / Nexus4/ Nexus5/ Nexus6 /Nexus7 tabletekhez, telefonokhoz mindenféle segédeszköz nélkül használható.

A fent fel nem sorolt típusú telefon töltéséhez szükség van egy jelvevőre, melyek segítségével a telefon micro USB, vagy lightning portjához csatlakoztatva tudod tölteni a telefonkészüléked. Minden Quazar vezeték nélküli töltőhöz ajándékba adunk két adaptert, amelyekkel nemcsak Andoidos, hanem iPhone készülékeket is tölteni tudsz.

- Méret: ⌀ 100 mm, vastagság: 9,5 mm
- Alapanyag: Plasztik
- Portok: Micro USB input
- Output: DC 5V 1A
- Tartozékok: USB kábel / Magyar nyelvű használati utasítás / 2db NFC jelvevő, micro USB és lightning csatlakozóval
- Védelem: Túltöltés elleni védelem / Rövidzárlat elleni védelem / Túlfeszültség elleni védelem

Specifikáció

1 év gyári garancia

További információk

https://www.quazar.hu/

Hibajelentéshez kérlek, jelentkezz be!

Árgrafikon

Termékvariációk

Hozzászólások

Új hozzászólás