0 0
Termékek /
(Számítógép periféria-) Nyomtató

RICOH SP 150W

27 815 Ft helyett 26 490 Ft

132 iPont

Árfigyelő

Az árfigyelő használatához kérlek, jelentkezz be!

Leírás

Egy modern irodában, vagy akár otthon is minden gördülékenyebb megy, ha csatlakoztatva van. Ezért az SP 150w segítségével közvetlenül csatlakozhat a nyomtatóhoz például mobil eszközön keresztül is. Így a munkafolyamat könnyebbé válik és gondoskodhat minden nyomtatási igényéről – és még nem is említettük az egyszerű telepítési folyamatot és a 22 lap/perces teljesítményt.
Az egyszerű használat azt jelenti, hogy eleget tesz az otthon vagy kisebb irodák nyomtatási követelményeinek, és gyakorlatilag a dobozból kivéve élvezheti a készülék megbízhatóságát, csatlakoztatási lehetőségeit és letisztult formáját.

A kis mérete mellett - kényelmesen elfér egy irodai asztal sarkában - a nyomtatóban rövid a papírút is, így még hatékonyabban dolgozhat. A Virtuális kezelőpanelnek köszönhetően könnyedén nyomtathat – és változtathajta a beállításokat és a felbontást – számítógép vagy mobil eszköz segítségével. Ha gyorsan, hatékonyan és problémamentesen szeretne elvégezni egy nyomtatási munkát, az SP 150w az Önnek való készülék.

- Kompakt és stílusos dizájn
- Gyors és csendes működés
- Kiváló ár-érték arány
- Felhasználóbarát virtuális kezelőpanel
- Standard WiFi csatlakoztathatóság

Specifikáció

2 év gyári garancia

További információk

http://www.ricoh.hu/products/pri...

Hibajelentéshez kérlek, jelentkezz be!

Árgrafikon

Átvétel

Személyes átvétel esetén 2017.11.24. péntek,

házhozszállításnál 2017.11.27. hétfő.

Hozzászólások

Új hozzászólás