0 1
Termékek /
(Egyéb-) Egészségmegőrzés

SALIN Sóterápiás készülék

14 480 Ft helyett 13 790 Ft

69 iPont

Árfigyelő

Az árfigyelő használatához kérlek, jelentkezz be!

Leírás

Varázsolja otthonába a sós levegő kedvező élettani hatásait!

A Salin levegőtisztító állandó, nem túl dús sótartalmú levegőt biztosít zárt térben megváltoztatva ezáltal a levegő ionizációját is.
A készülék teljesen új eljárást alkalmaz a levegőkezelésben. Működése során egy mikrosókristályokkal, főleg konyhasókristállyal bevont szűrőn préseli át a levegőt. A készülék tartalmaz egy ventilátort és egy mikrokristályos betétet. A készülék használata kényelmes és egyszerű. Általánosan tisztítja az adott helyiség légterét (iroda, lakószoba, esetleg autó belső tere). Használata leginkább az éjszaka idejére javasolt, mert így biztosított a napi minimum 8 óra passzív levegőzés a Salin által létrehozott légtérben.
Igény szerint a használati idő akár egész napra növelhető a hatékonyság érdekében. A Salin sóterápiás készülék egy normál méretű 35-40 m3-es (kb. 16m2) lakótér légkezelését biztosítja.

A készülék által kibocsátott levegő nem befolyásolja a légtér páratartalmát és hőmérsékletét. A szoba páratartalma 40-70% között kell legyen ideális esetben, a légutak nyálkahártyájának megfelelő funkcionálásához. Amennyiben ez a páratartalom nem adott (pl. panel lakásban), érdemes a szoba levegőjét mesterségesen párásítani, illetve ha a páratartalom meghaladja a 80% átlagot, a levegő páratartalmát páramentesítő berendezéssel kell stabilizálni (40%-70% között tartani). 16m2 szobában a Salin gépet nem kell a felhasználó feje mellé helyezni, ez akkor szükséges, ha akkut betegről van szó, ill. ha a szoba alapterülete meghaladja a 16m2-t (max. 20m2-ig).

Eredményes hatás eléréséhez a légtisztító napi 8-10 óra használata szükséges. Az első periódusban (minimum 1 hónap) ajánlott a készülék intenzív, főleg éjszakai használata. Lehetőség szerint növelni kell a készülék által tisztított levegőn töltött időt úgy, hogy a helyiségbe lépés előtt már 1-2 órára bekapcsoljuk a gépet.
Olyan helyiségekben, melynek mérete meghaladja a Salin készülékhez előírtat a direkt hatás érdekében a gépet érdemes a használótól 0,5-1,2 m-re elhelyezni.
Nem ajánlott a levegőtisztító használata nedves környezetben, ahol magas a gőz- és páratartalom, illetve olajpárás helyiségben (konyha), illetve nagyon poros helyen, mivel ezek igen lecsökkentik a légtisztító élettartamát.

SPECIÁLIS ÚTMUTATÁSOK:

- A Salin készülékeket csak és kizárólag 6V - 12V között lehet üzemeltetni (az intenzitást az adapteren található kis sárga tekerőgomb elfordításával tudjuk változtatni 6V - 7,5V - 9V, ill. 12V-ra)
- Óvjuk a készüléket az erős mehanikus sokktól (ütés, leejtés stb.)
- Ne helyezzük a készüléket nedves környezetbe, vagy ahol víz érheti.

Egyéb fontos tudnivalók:

- A KÉSZÜLÉK HASZNÁLATÁVAL EGYIDEJŰLEG NE SZAKÍTSUK FÉLBE A MÁR ELKEZDETT KEZELÉSEKET!
- NE HANYAGOLJUK EL A MEGSZOKOTT ORVOSI ELLENŐRZÉSEKET.
- Tartsuk be továbbra is az orvos utasításait.
- Ne erőltessünk egyből olyasmit, amihez nem vagyunk hozzászokva.
- Ne feledjük, a légtisztító hatása nem napok, hanem hónapok alatt mutatkozik meg, feltéve ha rendszeresen használjuk, utasítás szerint.
- Még a fürdőhelyi kúrák is hosszú idő alatt hoznak eredményt, de azt igencsak szembetűnő eredményességgel.

Specifikáció

1 év gyári garancia

További információk

http://salin.hupont.hu/

Hibajelentéshez kérlek, jelentkezz be!

Árgrafikon

Átvétel

Személyes átvétel esetén 2017.11.20. hétfő,

házhozszállításnál 2017.11.21. kedd.

Ajánlott termékek

5 765 Ft helyett 5 490 Ft

4 190 Ft helyett 3 990 Ft

5 135 Ft helyett 4 890 Ft

Vélemények

1. reasonv
2016.12.14. 08:54
A termékről csak pozitívan tudok nyilatkozni. Annak ellenére, hogy milyen kicsi és olcsó, tényleg hatásos. Pedig elsőre nem tűnt annak, de már az első éjszaka után lehet érezni a hatását. Vannak sokkal drágább termékek, amik ugyanolyan problémára hirdetnek megoldást, mint ez a készülék. A drágábbakról nem tudok nyilatkozni, de ez a kis készülék biztos nem vudu meg varázslat, mert tényleg működik.

Hozzászólások

Új hozzászólás