5 1
Termékek /
(Számítógép periféria-) Nyomtató

SAMSUNG SL-M2825ND

A termék 2017.11.17. óta nem elérhető!

A raktárfigyelő használatához kérlek, jelentkezz be!

Leírás

Takarítson meg időt a gyorsabb nyomtatási sebességgel
Az Xpress SL-M2825ND a különböző dokumentumok gyorsabb kinyomtatása útján csökkenti a várakozási időt a kisvállalatok elfoglalt tulajdonosai számára. Még az összetett dokumentumokat is percenként 26 oldalas (ppm) sebességgel nyomtatja, amelyet a Samsung fejlett 600 MHz CPU-ja és a 128 MB memória tesz lehetővé. A Cortex-A5 Core akár 25,6 százalékkal nagyobb sebességre képes, mint az előző modell, így az egyik leggyorsabbnak számít a hasonló nyomtatók között. Ez a lenyűgöző sebesség lehetővé teszi a vállalkozások számára a munkafolyamatok, a termelékenység illetve a rugalmasság javítását.

Tegyen jó benyomást a kiemelkedő minőségű nyomatokkal
A korlátozott erőforrásokkal rendelkező kisvállalatok is képesek lehetnek jó benyomást tenni a professzionális minőségű nyomtatással. Az Xpress SL-M2825ND a 4800 x 600 dpi tényleges felbontásnak és a Rendering Engine for Clean Page (ReCP) technológiának köszönhetően éles, tiszta nyomatokat hoz létre az üzleti dokumentumaiból. Mindez pedig jobb teljesítményt és minőséget garantál egy kis csomagban. A minőségjavító funkciók részletesebb, élesebb képeket és tisztább szöveget eredményeznek.

A sokoldalú hordozófelület-kezelési képességeknek köszönhetően még többféle dokumentumot nyomtathat
Az Xpress SL-M2825ND segítségével a kisvállalatok elfoglalt munkatársai többféle papírtípust használhatnak, ami javítja a termelékenységüket. Ez a kis, mégis erős nyomtató akár 220 gramm/négyzetméter (gsm) tömegű hordozófelületekkel is megbirkózik, például papír, címke, kártya, boríték, sőt akár írásvetítő-fólia. Ennek a rugalmasságnak köszönhetően a kisvállalatok könnyedén alkalmazkodhatnak a változó üzleti igényekhez. A papírtípus kényelmesen kiválasztható a többcélú (MP) tálcáról.

Az energiafelhasználás és a tulajdonlás teljes költségének (TCO) csökkentése
Az Easy Eco Driver funkció képes akár 20 százalékkal csökkenteni a toner- és papír-költségeket, miközben az energiafelhasználást is mérsékli. A funkció segítségével a felhasználók eltávolíthatják az erősen tonerigényes képeket és vastag betűvel szedett szövegrészeket, vagy halványíthatják a szöveget a toner kímélése érdekében. Ezen túlmenően a felhasználók a nyomtatás előtt megnézhetik és szerkeszthetik a dokumentumot. Az Eco Simulator segítségével a felhasználók követhetik a CO2, a villamos energia és a papír-felhasználás becsült százalékos csökkenését az adott beállítás alkalmazása esetén.

Specifikáció

1 év gyári garancia
Meghibásodási arány: 1,0%

További információk

http://www.samsung.com/hu/consum...

Hibajelentéshez kérlek, jelentkezz be!

Árgrafikon

Ajánlott termékek

20 990 Ft helyett 19 990 Ft

13 010 Ft helyett 12 390 Ft

16 265 Ft helyett 15 490 Ft

Vélemények

1. elektronik...
2015.08.05. 20:55
A Xerox hasonló kinézetű és tudású termékét kívántuk ezzel a nyomtatóval kiváltani, mikor észrevettük, hogy a Xerox nyomtató LibreOffice dokumentumok nyomtatása esetén olyan karaktereket is nyomtat (rá az eredeti karakterre) ami a dokumentumban nincsen.
Ezzel a nyomtatóvan ilyen jellegű (és más sem) problémánt egyáltalán nem volt, így ennél maradunk. Amúgy nagyon kényelmes, viszonylag nem drága az etetése (toner ára) gyors is, teszi a dolgát szépen. Még a telepítő programja kinézete is teljesen a Xeroxéra utal, ám hibátlan a működése. Bátran ajánlanám annak, aki hálózatos, kétoldalas nyomtatásra képes nyomtatót szeretne.

Hozzászólások

Új hozzászólás

Eddigi hozzászólások

3. szilasics
2014.02.04. 12:33
nagyon tetszik
meglepően gyors és szépen nyomtat
Linuxon(BSD) és win7 és win2012 szerveren is jól működik network
 
2. csiattila
2014.07.02. 12:07
A nyomtatási minősége és a sebessége is kiváló, viszont hálózati nyomtatónak nem ajánlanám. Egy áramszünet miatt a menüjéből kiveszett a HTTP-s elérés, így nem tudom managelni a nyomtatót. A Samsung Support sem tud egy megoldást, így 2 nap telefonálgatás után sem, hogy a gyári beállításra hogyan lehet visszaállítani.
 
1. csiattila
2014.07.03. 06:36
A Samsung Support Center tájékoztatása szerint, ha http-n keresztül nem tudok hozzáférni, akkor vagy használjam USB-s nyomtatóként kizárólag, vagy vigyem szervízbe, ugyanis nincs a nyomtatón gyári beállítás (hard reset) funkció. Ezért a pénzért rakhattak volna bele egy billentyűkombinációt, vagy valamit.
 
Fórumhoz