0 0
Termékek /
(Szórakoztatás-) Fülhallgató

SAMSUNG SM-R150 Gear Iconx Bluetooth headset fehér SM-R150NZWADBT (Basic garancia)

A termék 2017.11.13. óta nem elérhető!

A raktárfigyelő használatához kérlek, jelentkezz be!

Leírás

Maradj éber
Kapcsolj környezeti hang üzemmódra, hogy halld a körülötted lévő hangokat is.Így kedvenc zenéid hallgatása mellett is végig a jelenben érezheted magad.

Vidd magaddal saját zenéidet
A Gear IconX nem csak egy kiváló fitness segédeszköz, hanem valószínűleg a legkisebb zenelejátszó is, hiszen csupán egy fülhallgatót kell magaddal vinned, ha futni mész. A 4GB-os belső memóriával 1,000 zeneszám tárolására képes, vagyis biztosítja, hogy előbb fogyjon el az energiád, mint a zenéid. Bluetoothon keresztül pedig tud csatlakozni a telefonodhoz, így sosem maradsz motviáló zenék nélkül.

Rendkívül kicsi
A Gear IconX tartója nem csak töltőként funkcionál, hanem belső akkumulátorral is rendelkezik, vagyis tudod tölteni akkor is, amikor éppen nem használod, így mire visszatérsz az edzéshez újra használatra készen áll a fülhallgatód.

A Gear IconX-et arra tervezték, hogy együtt dolgozzon Veled, az okostelefonoddal és az edzési igényeiddel. Készen áll, amikor Te is!
Kompatibilis az Andorid 4.4 KitKat és annál fejlettebb, és a minimum 1,5 GB memóriával rendelkező eszközökkel. A Galaxy-t használók át tudják vinni fájljaikat a Gear IconX-re Galaxy okostelefonjukról, vagy USB kábellel rendelkező asztali számítógépükről. A nem Android-os okostelefont használók USB kábel segítségével tudják átvinni fájljaikat a Gear IconX-re asztali számítógépükről.

Tulajdonságok:
- Érzékenység: 90 dB
- Vezeték nélküli
- Hangerőszabályzó
- Min. frekvencia 20 Hz
- Max. frekvencia 20000 Hz
- Bluetooh 4.1
- HR szenzor
- Kapacitás: 4 GB
- 3,8 óra zene lejátszás

Specifikáció

1 év gyári garancia

További információk

http://www.samsung.com/de/wearab...

Hibajelentéshez kérlek, jelentkezz be!

Árgrafikon

Hozzászólások

Új hozzászólás