0 0
Termékek /
(MOBILTELEFON-) Okos karkötő

SAMSUNG SM-R7320 Gear S2 Classic fekete (Basic garancia)

A termék 2017.11.17. óta nem elérhető!

A raktárfigyelő használatához kérlek, jelentkezz be!

Leírás

A harmonikus partnerségi kapcsolatnak hála a Gear S2 készülékek Alessandro Mendini ízlését, humorérzékét és színvilágát tükrözik. Ennek eredményeként számos karórafelülettel és óraszíjjal teheted teljessé személyes stílusod.

Mozgás
A legfontosabb okostelefon funkciók a Gear S2 egyetlen csavarásával elérhetők. Finoman fordítsd el a keretet, és máris egyszerűbben olvashatod a hosszú emaileket, ránagyíthatsz egy-egy térképre, vagy lejátszáskor átugorhatsz egy számot. Az élet minden egyes forgatással kellemesebbé válik.

S Health
A Gear S2-vel könnyedén kézben tarthatod egészséged megőrzését. Kövesd figyelemmel napi aktivitási szinted, pulzusszámod és víz- illetve koffeinbeviteled. Maradj mindig fitt az időzített motivációs üzenetekkel.

Töltés
Légy mindig naprakész és fitt, vagy akár rendelj egy lattét a Gear S2-vel. Ha pedig szükségessé válik az újratöltés, egyszerűen helyezd a készüléket a vezeték nélküli töltő dokkolóra.

Partnerek
Egyre több alkalmazásfejlesztővel létesítünk partneri kapcsolatot, hogy a Gear S2 igazán hasznos társad lehessen. A távoli utazásoktól az otthon biztonságának fenntartásáig mindent lehetővé teszünk.

Csatlakoztathatóság
Az akár 300 zeneszám telefonról történő szinkronizálásához és tárolásához elegendő tárhelynek köszönhetően kedvenc lejátszási listáid veled tartanak, bárhol járj is. Még akkor is ha kocogáshoz otthon hagyod a telefonod. Mindössze a Gear S2-re és a Level U Bluetooth fejhallgatóra lesz szükséged.

Specifikáció

1 év gyári garancia

További információk

http://www.samsung.com/hu/galaxy...

Hibajelentéshez kérlek, jelentkezz be!

Árgrafikon

Hozzászólások

Új hozzászólás