0 0
Termékek /
(Megjelenítők-) Televízió

SAMSUNG T22E310EX 22"

49 760 Ft helyett 47 390 Ft

237 iPont

Árfigyelő

Az árfigyelő használatához kérlek, jelentkezz be!

Leírás

Samsung 22" TV Monitor Sport móddal

A tökéletes monitor kétszer jobb, mint a tökéletes televízió
Egyszerre nézni egy lenyűgöző, Full HD felbontású közvetítést és elvégezni a megmaradt munkát – mindezt egy kiváló eszközön. A TE310 monitor segítségével könnyedén átválthatsz PC monitorról TV módra, vagy akár egyszerre is nézheted őket megosztott képernyőn. Miért használnál két eszközt, ha egy is tökéletesen kielégíti a felhasználói igényeket?

Kiváló multitasking
• PIP+: A kép-a-képben 2.0 (PIP+) funkcióval több feladatot is elvégezhetsz egyszerre, vagy több videót nézhetsz egyszerre a képernyőn. Átméretezheted a második képet úgy, hogy az a képernyő 25%-át fedje le, és elhelyezheted azt a képernyő bármely pontján.
• ConnectShare: Élvezd kedvenc filmjeidet, képeidet vagy zenéidet számítógéped bekapcsolása nélkül. Egyszerűen csak csatlakoztasd a memóriaeszközt (HDD vagy USB) monitorodhoz az USB porton keresztül, és már kezdheted is.

Sport mód
A sport szerelmeseinek tervezve - a Sport mód használatával lenyűgöző minőségben nézheted végig kedvenc sporteseményeidet. A kiváló képminőségnek köszönhetően minden rúgást és gólt tisztán fogsz látni. Akár 9 különböző szekcióra is feloszthatod képernyődet, így mindig kedvenc játékosodra vagy az éppen legérdekesebb pillanatra fókuszálhatsz. Az optimális hangzás beállításával igazi stadion élményben lesz részed. Éld át úgy az eseményeket, mintha ott lennél!

Specifikáció

1 év gyári garancia

További információk

http://www.samsung.com/hu/monito...

Hibajelentéshez kérlek, jelentkezz be!

Átvétel

Személyes átvétel esetén 2017.11.20. hétfő,

házhozszállításnál 2017.11.21. kedd.

Ajánlott termékek

8 495 Ft helyett 8 090 Ft

37 160 Ft helyett 35 390 Ft

43 565 Ft helyett 41 490 Ft

Hozzászólások

Új hozzászólás