0 0
Termékek /
(HÁZTARTÁSI ESZKÖZ-) Mosás - szárítás

SAMSUNG WW70K52109W/LE WW70 Keskeny AddWash mosógép 7 kg

A termék 2017.09.21. óta nem elérhető!

A raktárfigyelő használatához kérlek, jelentkezz be!

Leírás

Egyszerűen csak add hozzá mosás közben
Kifelejtettél egy pólót? Az AddWash mosógéppel gyorsan és egyszerűen pótolhatod a mosásból kimaradt ruhadarabokat a mosási ciklus elindulása után is. Csak öblíteni vagy szárítani szeretnéd a kényes darabokat? Arra is van lehetőség, hogy az öblítési vagy szárítási ciklusban add hozzá a ruhákat.

A buborékok fantasztikus ereje
A hatékony EcoBubble™ technológia levegő, víz és mosószer összekeverésével buborékokat képez, melyek gyorsabban hatolnak be a ruhákba, így téve alacsony hőfokon* is hatékonyabbá a mosást. Mindeközben védelmet nyújt a textíliáknak, és energiatakarékos működést garantál.

Intelligensen dolgozik. Megőrzi fiatalságát.
A Digital Inverter Motor energiahatékony, zajminimalizáló és hosszú élettartamú működést biztosít. A zajminimalizáló funkcióval kevesebb az energiafelhasználás, mint a hagyományos mosógépeknél, így hosszabb élettartamot és erősebb teljesítményt garantál.

Hatékony folteltávolítás
A Bubble Soak technológia segítségével még a legmakacsabb foltok is könnyedén eltávolíthatók. A légbuborékok mélyen a szövetekbe hatolnak, fellazítják és eltávolítják a szálak közötti szennyeződéseket.

Kényelmes használat
A mosógéppel, melynek ajtaja a kettős fém csuklópántnak köszönhetően teljes szélességében kitárható, lényegesen egyszerűbb a ruhák be- és kipakolása. A vékonyabb kerettel tökéletesen illeszkedik a modern lakókörnyezetbe. A Samsung egyedülálló Crystal Gloss technológiájával készült áttetsző, kristálykék ajtó fénytörésének köszönhetően a színek széles spektrumával gyönyörködteti a szemet.

Kevesebb hátramaradt mosószer
A Super Rinse+ mód az Eco Bubble™ technológiával kombinálva hatékonyabbá teszi az öblítést. Az erőteljes centrifugával és extra víz használatával 50%-kal kevesebb lesz a ruhákon visszamaradó mosószer, ezzel biztosítva védelmet az érzékeny bőrűeknek.

Specifikáció

1 év gyári garancia

További információk

http://www.samsung.com/hu/washin...

Hibajelentéshez kérlek, jelentkezz be!

Hozzászólások

Új hozzászólás