0 0
Termékek /
(Számítógép tartozék-) Kábel

SCYTHE Kaze Server 5.25 Fekete

A termék 2012.05.30. óta nem elérhető!

A raktárfigyelő használatához kérlek, jelentkezz be!

Leírás

Új Scythe Kaze Server lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy válasszanak a 3 vezérlési mód közül: kézi, fél-automata, és automatikus vezérlés, legfeljebb négy ventilátorral, egy szabadon megválasztott hőmérséklet függvényében. Hőmérsékletérzékelő szenzor segítségével 4 ponton mérhetünk hőfokokat.

Csak a legjobb minőségű anyagokat használják: Stílusos csiszolt alumínium előlap párosul a megvilágított kék kijelző mellé, így prémium kategóriás vezérlőhöz van szerencsénk.

Elegáns alumínium design:
Magas színvonalú anyagok kerültek felhasználásra a Kaze Server előállításakor. Szálra csiszolt előlap és kék megvilágítású kijelző jellemzi

Ventilátorvezérlés és hőmérséklet figyelés:
A Kaze Server, négy független ágon tud vezérelni, és négy hőmérséklet (bármelyik ° C vagy ° F) lehet nyomon követni.

MANUÁLIS mód: A ventilátorok sebességét saját magunk állíthatjuk be. Kaze Server ventilátor vezérlőt teljesen automatizált és félautomata üzemmódban is használhatjuk.

AUTO mód: Kaze Server kikapcsolja a ventilátort, ha a valós hőmérséklet jóval alacsonyabb, mint a beállított hőmérséklet.

FÉLAUTOMATA mód: Autómatikus mód kibővítve, így nem csak hőmérséklet értéket, hanem minimális ventilátor fordulatszámot is beállíthatunk

Az integrált hangriasztás funkció (ami kikapcsolható egy jumperrel) figyelmezteti a felhasználót, túlmelegedés és ventilátor leállás esetén.

Széleskörű ventilátorvezérlő:
A ventilátor feszültség lehet, 3,7-12 V között állítani, ezen túlmenően, a ventilátort teljesen kikapcsolhatjuk, ami lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy válasszanak csendes és magas hűtési teljesítmény között. Különleges funkció, hogy a kijelző kikapcsolható.

Specifikáció

1 év gyári garancia

További információk

http://www.scythe-eu.com/produkt...

Hibajelentéshez kérlek, jelentkezz be!

Hozzászólások

Új hozzászólás