3.5 2
Termékek /
(Számítógép alkatrész-) Ház

SHARKOON CA-M fekete

19 520 Ft helyett 18 590 Ft

93 iPont

Árfigyelő

Az árfigyelő használatához kérlek, jelentkezz be!

Leírás

Fekete színű SHARKOON CA-M microATX ház 2db 3,5 hellyel.

Specifikáció

2 év gyári garancia
Meghibásodási arány: 0,0%

További információk

http://www.sharkoon.com/?q=en/co...

Hibajelentéshez kérlek, jelentkezz be!

Árgrafikon

Átvétel

Személyes átvétel esetén 2017.11.23. csütörtök,

házhozszállításnál 2017.11.24. péntek.

Termékvariációk

Ajánlott termékek

13 640 Ft helyett 12 990 Ft

2 615 Ft helyett 2 490 Ft

Vélemények

2. Név nélkül
2015.12.07. 10:16
Nem rossz. A mérete nagyon tetszik, nem is találtam mást, csak minimum 2x ennyiért. A szellőzése nem valami jó. Nem árt ha van felette elég hely (nálam nincs) Szerelése kissé kényelmetlen. Az egész alumínium, ettől nem szorulnak egymáshoz a lemezek és kissé csörgő-zörgő az egész ház, ha matatod. A kártyahelyeket ki kellett törni, ami nem egyszerű, mert az is alumínium. Kissé kendács érzete van az egésznek, de miután összeszenvedtem, elégedett vagyok vele. Ha fele ennyibe kerülne ajánlanám is talán.
1. asellus
2015.08.20. 08:48
NAGYON tetszik a mérete. (Ez volt a fő ok, amiért ezt vettem) Egy microATX alaplaphoz tökéletes, pont belefér kényelmesen, de nincs felesleges hely. Az optikai meghajtó már rég nem hiányzik, évek óta nem használtam adathoz DVD-t, ha kaptam egyet az első az volt hogy átmásoltam a HDD-re, vagy pendrive-ra.

Előtte egy valamivel nagyobb Lian-Li házam volt. Hát volna mit tanulni a részletekről. Bár elég jó a kivitele a háznak, de a profi házak még messze jobbak. Hiányzanak a szerelés finom részletei. (pld. HDD rögzítése elég "primitív" egy kis odafigyeléssel lehetett volna sokkal jobb. (Mint pld. a Lian-Li. házban. Ott sem valami iszonyat drága megoldás van. Kicsit nagyobb luk és benne egy gumigyűrű. Hosszabb csavarok. Ennyi. Mégis sokkal könnyebb szerelni, és jóval csöndesebb)

Ami nagyon nem tetszik benne az a bekapcsoló gomb. Ugyanaz a legolcsóbb házakra jellemző gagyi, lötyögős, kapcsolási pontot nehezen éreztető valami van benne mint azokban. Nagyon lerontja nálam az összképet. Szerelni csak viszonylag ritkán kell jobb esetben, de bekapcsolni sokszor. Nálam ez a buta hiba kategória.

Amit pedig nem értettem bár különösebben nem zavar, hogy az USB 3-as portok közül 2 a ház tetején van. Még nem jöttem rá mit lenne kényelmesebb oda csatlakoztatni mint előre (vagy éppen hátra)

Az ára nagyon megfelelt nekem ( a Lian-Li áraknak még a fele sem ). De ha volna egy ilyen (akkora, és MicroATX-es) Lian-Li ház, akkor spórolnék rá és azt venném. (Az előző házat is csak azért cseréltem le mert abba csak miniITX alaplapot lehetett tenni, abból meg nem találtam olyat, amibe 32GB RAM-ot bele tudtam volna tenni.)

Hozzászólások

Új hozzászólás

Eddigi hozzászólások

3. zsoss
2014.12.17. 15:27
Nem akartam már batár nagy számítógépházat. Se unalmas "első ránézére is PC, klasszikus forma" házat.
Igényesen megmunkált felületek, élek, passzoló illesztések.
Kellően erős aluminium ház, mellette nagyon könnyű.
Szép a szálhúzás, ujjlenyomatot kicsit gyűjt csak.
USB3 is van rajta, hibás itt az adatlap ! Sajna az a tetején van, a por szempontjából értem.
Lehetne rajta legalább egy 5,25" vagy 3,5" nyílás az elején, mondjuk kivezetésnek, kijelzőnek. DVD meghajtó nem férne ugyan bele, de ez megoldható egy USB-s külső meghajtóval. Már ha kell még manapság.
Szépen belefér a mATX alaplap, nem csak miniITX, mint a nemrég tesztelt Raijintekbe, és ez csak pár cm-el nagyobb annál. Normál táp is belefér, kábeleknek is marad bőven hely elöl. Az én winchesteremtől kissé búgott, ezt megoldottam a gyáritól jobb gumi felfüggesztéssel. Lehetséges a tápot fordítva is beszerelni, így igény szerint szív vagy fúj a házba. Magasabb hűtő is elfér a processzorra. Akár venti nélkül is, így nem meleg processzorokat az egyetlen tápventi is ellát levegővel, ami a CPU felett van szerencsére. Nálam i3 4160 van passzívban és jó a hűtés. Alaplap tartó lemezek lehetnének erősebbek is, de a célnak megfelel. A ház tetején lévő ventit kiszedtem, lukakat lezártam -útálom a port. A lukas oldallemez is a túloldalra rakható, ha nincs VGA kártya a gépben.
 
2. s.donat
2015.10.27. 12:45
Kellemes kis ház, egyetértek a hozzászólókkal a hibáival és előnyeivel kapcsolatban.

Erősebb konfigot pakoltam bele és alapjáraton nem is volt gond, de a nyári hőségben egy klímamentes lakásban nagyon megizzadt a házikó. Kevés szellőzés miatt az alu ház nagyon átforrósodott és bent is nagyon felhevült minden.

Mostanában viszont nagyon meg vagyok elégedve vele.
 
1. dangerzone
2015.12.07. 13:06
Nekem is ilyen házam van. Tényleg legjobban a "nem rossz" jelző illik rá. A méret volt nekem is az elsődleges szempont, meg a design. Szerintem jól néz ki, jól mutat a szálcsiszolt alumínium. El is fér benn bőven az matx konfig.
Ami viszont hátránya a felhasznált anyagok minősége.
-A pci lemezeket tördelni kell a hátoldalon, nem csavarral rögzítettek
-A külső borítás, belső lemezek sokszor sorjásak
-A gyári ventilátor hangos, ha lecserélitek ügyeljetek arra, hogy slim kialakításút vegyetek, mert hiába fér el benne a 25 mm vastag sima 12cm-s venti, akkora szélzaj lesz a táp közelsége miatt, hogy nem lehet megmaradni mellette
-A bekapcsoló gomb nagyon gagyi, tényleg, mint valami 1000 éves gépen

Összességében azonban 4 csillagot adok rá. Kicsi, elférsz benne, miután összepakoltad úgysem nézegeted a belsejét. Kívülről meg jól néz ki. Azonban túl van árazva a minőségéhez képest, ez tény.
 
Fórumhoz