0 0
Termékek /
(Számítógép komponens-) Ház

SHARKOON M25-W fehér

20 709 Ft helyett 19 723 Ft

99 iPont

Árfigyelő

Az árfigyelő használatához kérlek, jelentkezz be!

Leírás

Fehér színű SHARKOON M25-W ATX ház.

- Mini-ITX, Micro-ATX, ATX kompatibilitás
- Maximum videokártya hossz: 400 mm
- Maximum processzor hűtő magasság: 167 mm
- Maximum tápegység hossz: 205 mm
- 7.1 csatornás beépített hangkártya
- 2 darab USB 3.0 kivezetés

Specifikáció

2 év gyári garancia

További információk

http://en.sharkoon.com/product/1...

Hibajelentéshez kérlek, jelentkezz be!

Árgrafikon

Átvétel

Személyes átvétel esetén szerda,

házhozszállításnál csütörtök.

Termékvariációk

Ajánlott termékek

27 802 Ft helyett 26 478 Ft

4 040 Ft helyett 3 848 Ft

Hozzászólások

Új hozzászólás

Eddigi hozzászólások

1. Agent_47
2017.03.20. 18:16
Egy Cooler Master Elite Knight 350 gépházat cseréltem ezzel. Látványosan nagyobb az M25 mint a CM. Mondjuk elégé különbözik a két ház, de a céljuk ugyanaz. Elsősorban a hűtés miatt váltottam, mert a CM-ben csak 1 ház ventilátor van. Első választásom igazából egy Zalman R1-es volt, mert abban szabályozható a ventilátor fordulatszám, de végül rátaláltam erre a szépségre. A ház hűtés nem szabályozható ugyan, de nem is kell, mert nem hangosak a gyári ventilátorok, és a szellőzés is megfelelő.

Ami a választásban sokat segített az a NAGY plexi oldal, valami csodálatos. "Üveggel még jobb lenne, de az már más árkategória." A gépház alján lévő tápegység illetve HDD takaró hasznos is meg nem is. Abból a szempontból nagyon jó, hogy nem látszik a kábel dzsumbuj, de HDD hűtés az már hátrányosabb helyzetben van. Mert a ház elejében lévő 2 12cm-es ventilátor úgy van beszerelve, hogy pont csak egy kicsit érje a legfelső HDD-t az alsó ventilátor. És nem is lehet lejjebb szerelni, ezen mondjuk egy nagyon kicsit lehet segíteni 14cm ventilátorokkal, ugyan azzal se fogja érni a legalsó HDD-t. De talán jobb lesz az úgy nevezett levegő áramlás, aminek a takaró lemezen ki vannak vágva szellőző nyílások.

Úgy reklámozzák, hogy elfér benne egy 400mm videokártya is, ami teljesen biztos. Viszont a középső kábel bevezető nyílás elég ijesztően van megoldva, ami abból áll, hogy az alaplapot tartó rész hátra fele hajlik, míg amihez gyárilag van rögzítve az SSD keret az meg a gépházba hajlik. A két oldalról készült képen szerintem látszik amit körül próbáltam írni. És ez a befele hajló rész ütközik a videokártyába, ez lehetett volna alacsonyabb. Viszonylag nehezen lehet belepattintani a kártyát az alaplapba. Őszségében árához mérten kiváló gépház, akik szeretnék mutogatni, hogy mi van a gépükben, vagy csak saját magunk nézegetnék, tökéletesen megfelel a célra.
 
Fórumhoz