0 0
Termékek /
(Notebook / Tablet-) Navigáció

SMAILO HD 5 Teljes Európa

A termék 2017.11.19. óta nem elérhető!

A raktárfigyelő használatához kérlek, jelentkezz be!

Leírás

Teljes Európa térképpel

5 "-es képernyő, DUN Bluetooth, FM adó, Multimédia lejátszó, legújabb Full Europa és Magyarország térkép.
A Smailo HD 5.0-ös navigációs rendszer összegezi az elegáns és szuperslim design-t egy csomó intelligens funkcióval, melyek rendeltetése a legigényesebb követelmények kielégítése.

Az 5 "-ös lapos képernyő egy kiváló minőségű képet nyújt . Részletekben látható az útvonal minden egyes művelete, képeket és video sorozatokat nézhetnek, akkor is, ha a forgalomban rekedtek, vagy ha szünetet tartanak egy parkolóban, ezzel egy kellemes tapasztalattá alakítva át a navigációt.

Köszönhetően a GPS MediaTek vevőkészülék kíváló teljesítményének a GPS jel vétele pillanatokon belül történik meg,. Így Önök pillanatokon belől útra készen állnak.

A címek intelligens keresése gyorsan történik, az utca és a városnév automata kiegészítésének a funkciójánál csak azok a betűkombinációk íródnak ki, amelyeknek értelme van, tehát a valós címek. Az ismeretlen útkereszteződésekben a” Forgalmi Sáv Tanácsadás" funkció irányít, melynek több opciója lévén, tisztán tünteti fel a forgalmi jeleket, a következő irányváltoztatásig levő távolságot, a kereszteződés sémáját, feltüntetve a helyes sávot jelző nyilakat is.

Specifikáció

2 év gyári garancia

További információk

http://www.smailo.hu/smailo-hd-5...

Hibajelentéshez kérlek, jelentkezz be!

Árgrafikon

Hozzászólások

Új hozzászólás