0 0
Termékek /
(ÚJ KÖNYV-) Gyerekjáték

SMOBY 310262 Csúszda gyerekeknek Toboggan KS vízzel hossza 1.5 m 24 hónapos kortól

A termék 2017.11.13. óta nem elérhető!

A raktárfigyelő használatához kérlek, jelentkezz be!

Leírás

A stabil konstrukcióval rendelkező Smoby Toboggan KS gyermek csúszda csúszási felületének hossza 1,5 méter. A csúszkálás minden gyerek számára felejthetetlen élmény, így ez a Smoby Toboggan KS csúszda biztosan az Ön kertjének vagy udvarának is díszévé válik. Ez a kiváló minőségű csúszda magán hordozza a francia sármosság és tökéletesség jeleit. Műanyag felülete érintésre kellemes és bársonyos, a finoman legömbölyített élek pedig biztonságosak a kicsik számára. A gyerekek biztonságos feljutását a csúszásmentes lépcsőfokok és a műanyag talppal megerősített szilárd szerkezet biztosítja. A kicsi fogódzkodhat a szilárd kapaszkodókba a csúszda oldalán. A forró nyári napokon a csúszda kényelmesen vízre köthető locsolócsővel, így vízfolyás kíséretében csúszhat a kicsi egyenesen a saját kis medencéjébe. A csúszda 2 éves kortól minden gyerek számára alkalmas.

Az egyedülálló UV szűrő védi a műanyagot a napsugárzástól és kifakulástól, a színek ugyanolyan ragyogók maradnak hosszú évek használata során, mint az első napon. A csúszda nagyon szép élénk, zöld, piros, fehér és szürke színekben készült, így nagyszerűen beillik majd kertébe, vagy udvarára. A színes csúszda serkenti a gyerekek fantáziáját és képzelőerejét. Tavasszal. nyáron vagy ősszel egyaránt használható és gyermekei kedvenc játszóhelyévé válik. A felső részén locsolócsőhöz köthető. Így a csúszdán majd folyik a víz és a kicsiknek saját vízi csúszdájuk lesz. A csúszda méretei 100 x 159 x 150 cm. A Toboggan KS gyermekcsúszda ergonomikus csúszási felülettel van ellátva. A gyerekcsúszda teherbírása 50 kg. A csúszófelület szélessége 40 cm és a kapaszkodók magassága 33 cm.

A lépcsők csúszásgátló kialakításának köszönhetően nem fenyeget megcsúszás veszélye. A lépcsőre mászás biztonságos és kellemes mezítláb vagy vizes lábacskákkal is. A Smoby Toboggan KS gyermek csúszda szigorú ellenálló képességi és minőségi tesztek által szerzett tanúsítvánnyal rendelkezik. A stabil szerkezetű csúszda kiváló minőségű erős anyagokból készült. Nagyon egyszerűen összerakható és szét is szedhető. Ez a csúszda sármos francia tökéletességgel készült a gyerekek számára Franciaországban. A Smoby egy gyerekjátékot gyártó francia cég, amely garantálja a csúszda jó minőségét és tartósságát. A gyártás szigorúan az európai szabványok betartásával történik. A francia Smoby márka kiváló minőségét a fennállása óta eltelt hosszú idő igazolja. Hiszen minden gyerek imádja a csúszdázást, ezért a legkedvesebb kerti játékok egyike.

Egyéb jellemzők:
- vízre köthető és gyerek vízi csúszdává válik
- A csúszófelület hossza 150 cm, szélessége 40 cm
- Teherbírása 50 kg
- 2 éves kortól alkalmas
- UV szűrő védi a színeket a kifakulástól
- Ragyogó színek, melyek a gyerekek fantáziáját serkentik
- Bársonyosan finom ellenálló műanyagból
- Minden kertbe vagy udvarra alkalmas
- Minőségi francia termék

Specifikáció

További információk

http://www.smoby.com/

Hibajelentéshez kérlek, jelentkezz be!

Hozzászólások

Új hozzászólás