0 0
Termékek /
(Gyerekjáték-) Gyerekjáték

SMOBY 820400 Csúszda gyerekeknek Toboggan Funny Smoby hullámos vízzel hossza 200 cm 24 hónapos kortól zöld

A termék 2017.10.01. óta nem elérhető!

A raktárfigyelő használatához kérlek, jelentkezz be!

Leírás

A Smoby Toboggan Funny egyike a legjobb termékeknek a piacon. 50 kg teherbírás mellett a csúszda csúszási felületénekhossza 200 cm. Már 2 éves kortól alkalmas fiúknak, lányoknak egyaránt. A Smoby csúszda érdekessége, hogy kerti tömlőre köthető, így a csúszdán vízfolyás kíséretében csúszhat gyermeke. Egyértelmű, hogy minden kicsi imádja a gyors csúszdázást, a Smoby Toboggan Funny egy saját csúszdát kínál, amely csudajó nyári szórakozást biztosít. A gyerekek egyenesen a saját kis medencéjükbe csúszhatnak. A csúszda kezelése nagyon egyszerű, könnyen szétszedhető és össze is rakható.

Természetes a Smoby gyerek csúszda biztonságos és ergonomikus kivitele, hogy a csúszkálás kényelmes legyen. A biztonságot a lépcsők csúszásgátló kialakítása is fokozza. Akár mezítláb vagy vizes lábacskákkal is lehet lépcsőzni, nem áll fenn a csúszás veszélye. A biztonságos szórakozáshoz a tetején található sima, lekerekített kapaszkodók is hozzájárulnak. Hasznos megoldás a lépcső alatti széles alátét, amely megakadályozza a csúszda besüllyedését. Ugyancsak kiváló dolog azanti UV szűrő, amely megvédi a csúszda felületét a napsugárzástól. Ennek köszönhetően az Ön Toboggan Funny csúszdája szép és ragyogó marad hosszú éveken keresztül.

A zöld és piros színek nagyon modern hatást keltenek, így a csúszda beleillik bármilyen környezetbe. A gyermek csúszda méretei 200*224*115 cm. Műanyag felülete érintésre kellemes és bársonyos. Az élek legömbölyítettek, mert a kicsik biztonsága az elsődleges. Ez az oka annak is, hogy a gyártásnál szilárd és ellenálló anyagokat használnak. A Smoby egy jó hírnevű francia gyártó cég, aki már hosszú éveken keresztül büszkélkedik kiváló minőségű és eredeti műanyag játékok gyártásával. A Smoby játékok megfelelnek a legszigorúbb európai előírásoknak is. Ez a vizes csúszda nagyon tartós és kitűnő minőségű, egy-kettőre a gyerekek nyári szórakozásának elmaradhatatlan részévé válik. Nem is csoda, hiszen a nyár legközkedveltebb kerti játékai közé tartozik, és minden udvaron vagy kertben jól mutat.

- Tömeg: 9,50 kg / 12 kg
- Maximum terhelés: 50 kg
- Szín: piros, zöld

Specifikáció

További információk

http://www.smoby.com/

Hibajelentéshez kérlek, jelentkezz be!

Árgrafikon

Hozzászólások

Új hozzászólás