0 0
Termékek /
(GYERMEKJÁTÉKOK-) Szabadtéri játék

820400 Csúszda gyerekeknek Toboggan Funny Smoby hullámos vízzel hossza 200 cm 24 hónapos kortól zöld

27 768 Ft helyett 26 446 Ft

132 iPont

Árfigyelő

Az árfigyelő használatához kérlek, jelentkezz be!

Leírás

A Smoby Toboggan Funny egyike a legjobb termékeknek a piacon. 50 kg teherbírás mellett a csúszda csúszási felületénekhossza 200 cm. Már 2 éves kortól alkalmas fiúknak, lányoknak egyaránt. A Smoby csúszda érdekessége, hogy kerti tömlőre köthető, így a csúszdán vízfolyás kíséretében csúszhat gyermeke. Egyértelmű, hogy minden kicsi imádja a gyors csúszdázást, a Smoby Toboggan Funny egy saját csúszdát kínál, amely csudajó nyári szórakozást biztosít. A gyerekek egyenesen a saját kis medencéjükbe csúszhatnak. A csúszda kezelése nagyon egyszerű, könnyen szétszedhető és össze is rakható.

Természetes a Smoby gyerek csúszda biztonságos és ergonomikus kivitele, hogy a csúszkálás kényelmes legyen. A biztonságot a lépcsők csúszásgátló kialakítása is fokozza. Akár mezítláb vagy vizes lábacskákkal is lehet lépcsőzni, nem áll fenn a csúszás veszélye. A biztonságos szórakozáshoz a tetején található sima, lekerekített kapaszkodók is hozzájárulnak. Hasznos megoldás a lépcső alatti széles alátét, amely megakadályozza a csúszda besüllyedését. Ugyancsak kiváló dolog azanti UV szűrő, amely megvédi a csúszda felületét a napsugárzástól. Ennek köszönhetően az Ön Toboggan Funny csúszdája szép és ragyogó marad hosszú éveken keresztül.

A zöld és piros színek nagyon modern hatást keltenek, így a csúszda beleillik bármilyen környezetbe. A gyermek csúszda méretei 200*224*115 cm. Műanyag felülete érintésre kellemes és bársonyos. Az élek legömbölyítettek, mert a kicsik biztonsága az elsődleges. Ez az oka annak is, hogy a gyártásnál szilárd és ellenálló anyagokat használnak. A Smoby egy jó hírnevű francia gyártó cég, aki már hosszú éveken keresztül büszkélkedik kiváló minőségű és eredeti műanyag játékok gyártásával. A Smoby játékok megfelelnek a legszigorúbb európai előírásoknak is. Ez a vizes csúszda nagyon tartós és kitűnő minőségű, egy-kettőre a gyerekek nyári szórakozásának elmaradhatatlan részévé válik. Nem is csoda, hiszen a nyár legközkedveltebb kerti játékai közé tartozik, és minden udvaron vagy kertben jól mutat.

- Tömeg: 9,50 kg / 12 kg
- Maximum terhelés: 50 kg
- Szín: piros, zöld

Specifikáció

További információk

Hibajelentéshez kérlek, jelentkezz be!

Árgrafikon

Átvétel

Személyes átvétel esetén jövőhét csütörtök,

házhozszállításnál jövőhét péntek.

Hozzászólások

Új hozzászólás