0 0
Termékek /
(Fotó/Videó-)

SONY Alpha 5000 + 16-50 Kit fekete

A termék 2017.09.19. óta nem elérhető!

A raktárfigyelő használatához kérlek, jelentkezz be!

Leírás

Az új α5000 készülékkel, a világ legkönnyebb cserélhető objektívvel rendelkező digitális fényképezőgépével, most bárhová magával viheti a cserélhető objektíves digitális fényképezés nyújtotta előnyöket.

Exmor® APS HD CMOS-érzékelő

Ez a lenyűgöző érzékelő a világszínvonalú képekhez szükséges összes tényezővel rendelkezik: kiváló érzékenység, extrém szintű dinamikatartomány, páratlan részletgazdagság, valamint alacsony zajszint.

BIONZ X™™ képfeldolgozó processzor

A Sony legújabb képfeldolgozó motorjával készült eredményekről csak szuperlatívuszokban lehet beszélni: valósághű színvisszaadás, jobb zajcsökkentés, és hiperrealisztikus részletgazdagság páratlan feldolgozási sebesség mellett.

Nagyfokú érzékenység ISO 100-160002

A nagyfokú érzékenységnek köszönhetően vaku nélkül fényképezhet gyenge fényviszonyok mellett, megörökítheti a gyorsan mozgó jelenetek legjobb pillanatait, illetve az alacsony zajszint is biztosított a maximális részletesség mellett.

Örökítse meg a jelenetet lenyűgöző Full HD minőségben

AVCHD formátumú fantasztikus HD videók rögzítéséhez egyszerűen nyomja meg a MOVIE (Film) gombot. Válassza a gyors 60i/50i4 beállítást a rendkívül egyenletes gyorsan mozgó jelenetekhez vagy a lassabb 24p/25p4 beállítást a hagyományos mozihatású felvételekért.

Specifikáció

1 év gyári garancia

További információk

http://www.sony.hu/electronics/c...

Hibajelentéshez kérlek, jelentkezz be!

Árgrafikon

Termékvariációk

Hozzászólások

Új hozzászólás