0 0
Termékek /
(Számítógép tartozék-) Akkumulátor/Elem/Töltő

SONY CR2025 gombelem (CR) 1db

1 250 Ft helyett 1 190 Ft

6 iPont

Árfigyelő

Az árfigyelő használatához kérlek, jelentkezz be!

Leírás

Könnyű, nagyfeszültségű és nagy energiájú A feszültség 3 V, közel kétszer annyi, mint a hagyományos akkumulátoré. A készülék működéséhez szükséges akkumulátorok száma felére csökkenthető, így maximális helymegtakarítás és tömegcsökkenés érhető el.
Kiemelkedő hőmérsékleti jellemzők A Sony eredeti organikus elektrolitja kiemelkedő jellemzőket biztosít -20-tól +60 fokig terjedő, széles hőmérsékleti tartományon belül.
Kitűnő szivárgás-ellenállás Az újonnan kifejlesztett akkumulátorok kidolgozása és elektrolitja maximális szivárgás-ellenállást biztosít, hosszú időszakon keresztül.
Kiemelkedően hosszú távú megbízhatóság Aktív anyagként és elektrolitként gondosan kiválasztott, nagy szilárdságú anyagokat használunk. Ezeket a Sony innovatív technológia alkalmazásával szigeteli, így minimálisra csökken az önkisülés lehetősége.
Kiváló lemerülési jellemzők: A feszültségjellemzők akár hosszú ideig tartó lemerülés esetén is stabilak maradnak, jelentősen fokozva az akkumulátort használó berendezés megbízhatóságát.

Specifikáció

További információk

http://www.sony.net/Products/Mic...

Hibajelentéshez kérlek, jelentkezz be!

Árgrafikon

Átvétel

Személyes átvétel esetén 2017.11.20. hétfő,

házhozszállításnál 2017.11.21. kedd.

Ajánlott termékek

734 Ft helyett 699 Ft

1 985 Ft helyett 1 890 Ft

1 145 Ft helyett 1 090 Ft

Hozzászólások

Új hozzászólás