0 0
Termékek /
(Számítógép tartozék-) Akkumulátor/Elem/Töltő

SONY CR2025 gombelem (CR) 5db

A termék 2017.11.02. óta nem elérhető!

A raktárfigyelő használatához kérlek, jelentkezz be!

Leírás

Könnyű, nagyfeszültségű és nagy energiájú A feszültség 3 V, közel kétszer annyi, mint a hagyományos akkumulátoré. A készülék működéséhez szükséges akkumulátorok száma felére csökkenthető, így maximális helymegtakarítás és tömegcsökkenés érhető el.
Kiemelkedő hőmérsékleti jellemzők A Sony eredeti organikus elektrolitja kiemelkedő jellemzőket biztosít -20-tól +60 fokig terjedő, széles hőmérsékleti tartományon belül.
Kitűnő szivárgás-ellenállás Az újonnan kifejlesztett akkumulátorok kidolgozása és elektrolitja maximális szivárgás-ellenállást biztosít, hosszú időszakon keresztül.
Kiemelkedően hosszú távú megbízhatóság Aktív anyagként és elektrolitként gondosan kiválasztott, nagy szilárdságú anyagokat használunk. Ezeket a Sony innovatív technológia alkalmazásával szigeteli, így minimálisra csökken az önkisülés lehetősége.
Kiváló lemerülési jellemzők: A feszültségjellemzők akár hosszú ideig tartó lemerülés esetén is stabilak maradnak, jelentősen fokozva az akkumulátort használó berendezés megbízhatóságát.

Specifikáció

Meghibásodási arány: 0,0%

További információk

http://www.sony.hu/product/bat-l...

Hibajelentéshez kérlek, jelentkezz be!

Árgrafikon

Ajánlott termékek

2 510 Ft helyett 2 390 Ft

1 049 Ft helyett 999 Ft

8 499 Ft helyett 7 390 Ft

Hozzászólások

Új hozzászólás