0 0
Termékek /
(Számítógép tartozék-) Akkumulátor/Elem/Töltő

SONY CR2032 gombelem (CR) 5db

2 405 Ft helyett 2 290 Ft

11 iPont

Árfigyelő

Az árfigyelő használatához kérlek, jelentkezz be!

Leírás

Könnyű, nagyfeszültségű és nagy energiájú A feszültség 3 V, közel kétszer annyi, mint a hagyományos akkumulátoré. A készülék működéséhez szükséges akkumulátorok száma felére csökkenthető, így maximális helymegtakarítás és tömegcsökkenés érhető el.

Kiemelkedő hőmérsékleti jellemzők A Sony eredeti organikus elektrolitja kiemelkedő jellemzőket biztosít -20-tól +60 fokig terjedő, széles hőmérsékleti tartományon belül.

Kitűnő szivárgás-ellenállás Az újonnan kifejlesztett akkumulátorok kidolgozása és elektrolitja maximális szivárgás-ellenállást biztosít, hosszú időszakon keresztül.

Kiemelkedően hosszú távú megbízhatóság Aktív anyagként és elektrolitként gondosan kiválasztott, nagy szilárdságú anyagokat használunk. Ezeket a Sony innovatív technológia alkalmazásával szigeteli, így minimálisra csökken az önkisülés lehetősége.

Kiváló lemerülési jellemzők: A feszültségjellemzők akár hosszú ideig tartó lemerülés esetén is stabilak maradnak, jelentősen fokozva az akkumulátort használó berendezés megbízhatóságát.

Specifikáció

Meghibásodási arány: 0,0%

További információk

http://www.sony.hu/support/hu/pr...

Hibajelentéshez kérlek, jelentkezz be!

Árgrafikon

Átvétel

Személyes átvétel esetén 2017.11.20. hétfő,

házhozszállításnál 2017.11.21. kedd.

Ajánlott termékek

1 049 Ft helyett 999 Ft

524 Ft helyett 499 Ft

Hozzászólások

Új hozzászólás