0 0
Termékek /
(Fotó/Videó-)

SONY DSC-HX90 fekete

A termék 2017.10.12. óta nem elérhető!

A raktárfigyelő használatához kérlek, jelentkezz be!

Leírás

Nézzen távolabb — Emelje magasabb szintre a látványt

Hozza ki a legtöbbet a felvételekből a világ legkisebb digitális fényképezőgépével, amely a Sony és a legendás ZEISS® vállalat által kifejlesztett 30x optikai zoomobjektívet, egy tiszta, visszahúzható OLED Tru-Finder™ képkeresőt, és sok egyéb funkciót tartalmaz, amelyekkel megsokszorozhatja fotózási lehetőségeit. Az új Sony HX90 — minden nézőpontból egyszerűen briliáns.

Az átfogó képminőség elemei

A nagy teljesítményű CMOS képérzékelő, a villámgyors képfeldolgozó processzor és a legendás objektívek a legújabb optikai és mérnöki fejlesztések együttese egy lenyűgözően kompakt formában.

Távolabb. Közelebb. Szélesebb.

A ZEISS Vario-Sonnar® T* 30x optikai zoomobjektív kibővíti a nagy precizitású objektívek örökségét, hogy tiszta, éles, nem csökkentett minőségű képeket készíthessen a teljes 24–720 mm-es tartományon belül.

- Nemzetközileg elismert ZEISS objektívek - A legendás ZEISS minőség briliáns élességet, gazdag kontrasztot és minimális torzítást biztosít.
- Exmor R® CMOS-érzékelő - A hátulról megvilágított, 18,2 effektív megapixeles Exmor R® CMOS-érzékelő több fényt enged be, hogy minden felvétel sokkal részletesebb lehessen.
- BIONZ X™™ képfeldolgozó processzor - Élethűbb színek és részletgazdagság jelennek meg a képeken, kevesebb elhajlással és zajjal.

Irányítson magabiztosan
Vezérelje bármelyik funkciót azonnal. A működés és kezelés összes funkciója egyszerű módon irányítható, hogy a lehető legkönnyebben használhassa fényképezőgépét.

A legjobb vizuális élményért
Ez a nagy kontrasztú, visszahúzható OLED Tru-Finder™ sokkal nagyobb fényerejű, mint a hagyományos elektronikus képkeresők, emellett tökéletesen hordozható, biztonságos és praktikus.

Még gyorsabb, precíz, gyors, intelligens AF
A továbbfejlesztett, térben lévő tárgyat érzékelő algoritmusnak köszönhetően az objektív meghajtójának a vezérlése sokkal optimálisabb és pontosabb a még gyorsabb AF érdekében, így sokkal több hirtelen kialakult jelenetet tud könnyedén megörökíteni.

Állítsa be mozgás közben a megfelelő felvételi stílust
A szituáció alapján és, hogy milyen módon szeretné megmutatni mozgóképét, legyen több választási lehetősége. Mindegy, hogy csak gyorsan szeretne megosztani néhány jelenetet, vagy későbbi vágás céljából nagy felbontásban szeretné elmenti – a célnak megfelelően, a saját stílusában filmezhet. Egyszerűen csak gondoskodjon a formátum, a mód, az expozíció és egyéb beállításokról, majd kezdje el a rögzítést kedve szerint.

Konvención felüli képességek
Mutassa meg a világnak mit tud kihozni egy képből, miután elkészítette azt. Retusálja fényképeit, ossza meg őket vezeték nélkül, rajzolja meg térképen az utazásait és élvezze ki fényképezőgépét a legmodernebb módokon.

Ossza meg könnyedén – Irányítsa távolról
Wi-Fi® csatlakoztatási lehetőség iOS és Android™ okostelefonokkal távvezérlőhöz. Egyszerű fotó-/videomegosztás. Az okostelefonhoz való kapcsolódást lehetővé tevő Wi-Fi® támogatás mellett az NFC technológia (rövid hatótávolságú kommunikáció) „egyérintéses csatlakozást” biztosít a kompatibilis Android™ okostelefonokhoz és tabletekhez. A felhasználóknak csak hozzá kell érinteni a készülékeket a csatlakozáshoz – nincs szükség bonyolult beállítási műveletekre.

Játsszon több élvezettel
A PlayMemories Camera Apps alkalmazások letöltésével fényképezőgépét és képeit is gyakorlatiasabbá, kreatívabbá és játékosabbá teheti.

- My Best Portrait - Segítségével bőrlágyító, bőrvilágosító és szemfény hatást adhat a képhez.
- Smart Remote Control alkalmazás - Okostelefon segítségével vezérelheti az expozíciót, a zárkioldást és fényképeket is fogadhat.
- Szinkronizálás okostelefonnal - Bekapcsolás után automatikusan átmásolja a fényképeket egy mobileszközre.

Specifikáció

1 év gyári garancia

További információk

http://www.sony.hu/electronics/c...

Hibajelentéshez kérlek, jelentkezz be!

Árgrafikon

Hozzászólások

Új hozzászólás