0 0
Termékek /
(Fotó/Videó-)

SONY DSC-RX100 IV fekete

324 658 Ft helyett 309 198 Ft

1546 iPont

Árfigyelő

Az árfigyelő használatához kérlek, jelentkezz be!

Leírás

A szupergyors felvételkészítés világa
Üdvözöljük a szupergyors felvételkészítés hihetetlen új világában. Szuperlassított felvétel – korábban elsősorban a professzionális fényképezőgépeken volt elérhető. Félelmetesen gyors képek rögzítése, torzítás nélkül. Szabadon készíthetők felvételek ragyogó fényben is, ahogy korábban soha. Lépjen be az 1/32000 mp-es képzelet rejtett birodalmába! Csodák várnak Önre.

Felvételkészítés az emberi látáson túli tartományban.
Szuper lehetőségek. Szuper valóság.
A kompakt RX100 IV készüléken belül található a világ első2 memóriakapcsolt, 1.0 típusú, egymásra helyezett CMOS-érzékelője – amely jelentős előrelépést jelent a felvételkészítési lehetőségek terén. Segítségével felfedheti az akár 40-szeres szuperlassított3, szupernagy sebességű 1/32000 mp-es torzításmentes és praktikus 4K-videókat. Mostantól olyan végtelen képkészítési szabadságot élvezhet, amelyet elképzelni sem tudott.

Szárnyaljon szabadon a képzelete!
Nézzen új szemmel az életre a 40-szeres szuperlassított felvételen.
A korábban elsősorban csak a professzionális fényképezőgépeken elérhető kivételesen nagy, akár 960 képkocka/mp képkockasebességű (HFR) videofelvétel szuperlassított3 felvételt képez az emberi szem számára láthatatlan mozdulatokból. Ez a funkció képes igazodni a felvételek aktív „tárgyaihoz”, hogy rögzíthesse a mozgás „rejtett” univerzumát.

Nagysebességű sorozatfelvétel
Akár 16 képkocka/mp sorozatfelvétel elsötétedés nélkül
A magas 20,1 MP szám ellenére a fényképezőgép lehetővé teszi a gyors kiolvasást a sorozatfelvételhez akár 16 képkocka/mp értékig, elsötétedés nélkül – mozgásban rögzítve a meghatározó pillanatokat, egyetlen pillanatot sem mulasztva el.

4K-videofelvételek a zsebében.
Engedje szabadjára a kreatív ötleteit.
Élvezze a 4K-klipeket – szuperrealisztikus 4K videofunkció legfeljebb 5 perces, mindennapi 4K-felvételek készítéséhez. A professzionális szintű XAVC S kodek11 gyönyörű felvételt biztosít nagy bitsebességű felvételkészítéssel.

Ragyogó, tiszta, pontosabb
Nélkülözhetetlen funkció a komoly fotósok számára.
A visszahúzható XGA OLED Tru-Finder™ kereső egyedülálló funkció az ilyen méretű fényképezőgépek körében. A ZEISS® T* bevonattal kezelt elektronikus képkereső saroktól sarokig tiszta képet biztosít.

Profi készülékek inspirálta funkciók.
Alapvető kellék a felejthetetlen képekhez.
Ahelyett, hogy elárasztaná Önt extra funkciókkal, a zsebben is elférő új RX100 IV a szükséges professzionális szintű alapvető funkciókat biztosítja. Ön szabadon eljuthat bárhová, hogy a nagyszerű pillanatokat emlékezetes képekben rögzítse.

Tartozékok széles választéka
A professzionális szintű opciók új lehetőségeket nyitnak meg.
A felvételkészítés még élvezetesebb, a fényképek pedig még professzionálisabb megjelenésűek az RX sorozatú fényképezőgépekhez tervezett kiegészítőkkel, amelyek között megtalálható egy új puha bőr hordtok is.

Capture One Express (Sony)
A Phase One RAW-konvertere a világ egyik legjobbja
A precíz színvisszaadást és lenyűgöző részletgazdagságot nyújtó Capture One Express (Sony) a világ egyik legjobb RAW-konvertere. Rugalmas digitálisállomány-kezelés és a szükséges beállítóeszközök széles választéka egyetlen, testre szabható és integrált megoldásban.

Specifikáció

1 év gyári garancia

További információk

https://www.sony.hu/electronics/...

Hibajelentéshez kérlek, jelentkezz be!

Árgrafikon

Átvétel

Személyes átvétel esetén péntek,

házhozszállításnál hétfő.

Hozzászólások

Új hozzászólás