0 0
Termékek /
(Fotó/Videó-)

SONY DSC-RX100 V

394 580 Ft helyett 375 790 Ft

1879 iPont

Árfigyelő

Az árfigyelő használatához kérlek, jelentkezz be!

Leírás

Lenyűgöző AF-sebesség, kompakt kialakítás
A világ leggyorsabb automatikus élességállítása (AF) és sorozatfelvétel-készítése megteremti annak lehetőségét, hogy egyetlen szempillantás alatt megörökítse a fontos momentumokat.

A legjobb teljesítményű kompakt gép 1.0 típusú érzékelővel
Ismerje meg az RX100 V fényképezőgépet – ezt a kompakt gépet, mely lenyűgöző videókat és fényképeket készít. Örökölte a RX100 sorozat népszerű, 1.0 típusú képérzékelőjét, de villámgyors, 0,05 másodperces automatikus élességállításával, kategóriájában világelső1 lefedettségű fázisérzékelésével, akár 24 képkocka/mp-es, AF/AE-követéses sorozatfelvételi funkciójával, valamint kiemelkedő 4K-film funkcióival túlnőtte elődjét.

Minél csendesebb, annál kevésbé feltűnő
Váltson elektronikus zárvezérlésre és kapcsolja ki a hangot, hogy csendben megközelíthessen és fotózhasson kisállatokat, illetve egyéb témákat akár sorozatfelvételi módban is.

Kimagasló képminőség és sorozatfelvétel
Nem kell kompromisszumot kötnie a képminőség terén a gyors sorozatfelvételekért. Az RX100 V képes nagy, 20 MP feletti felvételeket készíteni 24 képkocka/mp sebességgel a továbbfejlesztett képfeldolgozó egység és a gyors válaszidő révén.

Túl a 4K szabvány alapkövetelményein
A 4K videofelvétel képponteldobás nélküli, teljes képpontkiolvasást kínál, így kb. 1,7-szer annyi adatot rögzít, mint a 4K videók esetében elvárt mennyiség, azaz a rögzített 4K videó verhetetlenül látványos lehet.

Kétszeres hosszúságú felvételkészítési időtartam
Továbbfejlesztett szuperlassított felvétel akár 960 képkocka/mp1
Az RX100 V az elődjénél kétszer10 hosszabban képes szuperlassított mozgófelvételt készíteni akár 960 képkocka/mp11 (a normál képkockasebesség 40-szeresével), így több részletet rögzíthet a mozgások igazán emlékezetes megörökítése érdekében.

Öröksége a még sokoldalúbb vezérlés
Az RX100 V megörökölte elődjének nagy fényerejű, behúzható, tükröződésgátló ZEISS® T* bevonatos, elektronikus OLED képkeresőjét, többfunkciós vezérlőgyűrűjét és programozható gombjait, valamint 180 fokban elforgatható LCD kijelzőjét.

Capture One Express (Sony)
A Phase One RAW-konvertere a világ egyik legjobbja
A precíz színvisszaadást és lenyűgöző részletgazdagságot nyújtó Capture One Express (Sony) a világ egyik legjobb RAW-konvertere. Rugalmas digitálisállomány-kezelés, a szükséges beállítási eszközök széles választéka. Gyors teljesítmény egyetlen, testre szabható megoldásban.

Specifikáció

1 év gyári garancia

További információk

https://www.sony.hu/electronics/...

Hibajelentéshez kérlek, jelentkezz be!

Árgrafikon

Átvétel

Személyes átvétel esetén 2017.11.20. hétfő,

házhozszállításnál 2017.11.21. kedd.

Hozzászólások

Új hozzászólás