0 0
Termékek /
(Konzol, játék-) Konzol

SONY PlayStation Plus 90 Day Subscription

7 970 Ft helyett 7 590 Ft

38 iPont

Árfigyelő

Az árfigyelő használatához kérlek, jelentkezz be!

Leírás

Ez a feltöltőkártya CSAK Magyarországon kreált profillal működik csak!

Válj Te is a PlayStation Plus szolgáltatás tagjává és élvezd a PlayStation Store játékkínálatát és a PlayStation Network prémium szolgáltatásaihoz való hozzáférést.

A PlayStation Plus szolgáltatás kibővíti a PlayStation Network felhasználói fiókodat. Ha PlayStation Plus taggá válsz hozzáférést szerzel a prémium funkciókhoz és a PlayStation Store speciális kínálatához is.

A PlayStation Plus első osztályú játékfunkciókat is tartalmaz, mint pl. a Full Game Trial, vagy az Automatic Update, ami lehetővé teszi számodra a trófeák automatikus szinkronizálását, a legújabb rendszer- és játékfrissítések megszerzését, stb. A PlayStation Plus speciális ajánlatokat is tartalmaz a PlayStation Store - t használók számára, mint pl. a letölthető játékok, kedvezmények, korábbi hozzáférés a demókhoz és a beta verziókhoz.

A játék és a PlayStation Plus speciális kínálata havonta letölthető PSN játékokat, Minis és PS One klasszikusokat, játék kiegészítéseket, prémium avatárokat és dinamikus motívumokat tartalmaz. Tagként exkluzív PlayStation Store kedvezményeket is kapsz a korábbi/exkluzív demo és beta játékhozzáférések mellett.

A Full Game Trial funkció lehetővé teszi számodra a teljes játék letöltését, és annak játszását további költségek nélkül, de csak korlátozott ideig. A játékban elért eredmények és trófeák mentésre kerülnek, és ha a játék megvásárlása mellett döntesz, akkor elérhetővé válnak újra. A játékidő hossza az adott játéktól függ minden esetben más - más lehet, és a letöltés ideje alatt kerül pontosításra. A próbaidő lejárta után a játék már nem elérhető tovább. Ha folytatni szeretnéd azt, meg kell vásárolni.

- 90 napos hozzáférés a PlayStation Plus szolgáltatáshoz
- Most még élvezhetőbb a PlayStation Plus szolgáltatás a hatalmas mennyiségű, kizárólag letölthető népszerű Blu - Ray címeknek, amik további költségek nélkül hozzáférhetők. A PlayStation Plus legalább tíz letölthető játékot kínál és évente több mint 45 játék letölthető az előfizetési díj ellenében
- Szerezd meg a PlayStation 3 konzol legújabb frissítéseit és a játékokhoz tartozó frissítéseket anélkül, hogy akár a kisujjad megmozdítanád. Élvezheted a Trophy Auto Sync funkciót és a az Online Game Save funkció segítségével az játékok mentéseit egyenesen a PSN - re menteheted
- Ments el minden nehézség nélkül akár 150 MB biztonsági játékmentést, amikhez más konzolokról is hozzáférhetsz

Specifikáció

Meghibásodási arány: 0,0%

További információk

https://www.sony.hu/

Hibajelentéshez kérlek, jelentkezz be!

Árgrafikon

Átvétel

Személyes átvétel esetén 2017.11.23. csütörtök,

házhozszállításnál 2017.11.24. péntek.

Ajánlott termékek

31 175 Ft helyett 29 690 Ft

18 155 Ft helyett 17 290 Ft

Hozzászólások

Új hozzászólás

Eddigi hozzászólások

3. EDani16
2015.01.04. 20:53
Ez jó PS4-hez is? Mert a képen az van.
 
2. tarkatehen EDani...
2015.01.04. 21:06
Igen, jó.
 
1. DuckHUN EDani...
2015.02.22. 17:42
Na szóval neked van ps4 ed írd már le hogy milyen mert én is akarok venni nagyon jól fogja a wifit??
 
Fórumhoz