0 0
Termékek /
(HÁZTARTÁSI ESZKÖZ-) Konyhai kisgépek

STEBA 050200 RK 2 Elektromos Rizsfőző 700 W fehér / ezüst

17 840 Ft helyett 16 990 Ft

85 iPont

Árfigyelő

Az árfigyelő használatához kérlek, jelentkezz be!

Leírás

Rizst gyorsan, egyszerûen? A megoldás: a német Steba elektromos rizsfőző! Most már gyerekjáték a tökéletes rizs elkészítése a Steba rizsfőzővel. Sőt akár zöldséget, halat is párolhat is benne.
Rizsfőzővel a lágyan pergő rizsszemekért! Kérdéses a hozzáadott víz mennyisége? Vagy épp a főzési, párolási idő? Hagyja, hogy az elektromos rizsfőző megadja a választ ezekre!

Az elektromos rizsfőző használata leveszi a terhet az Ön válláról, Önnek elegendő már csak az alapanyagról gondoskodni, ne meg persze a készülékről!

A rizs könnyen variálható, egészséges étel, fogyasszon belőle minél többet! És persze élvezze, hogy csupán annyi idő és energiaráfordítás kellett csak az elkészítéséhez, mint amilyen gyorsan elfogy!

Tegyen a Steba RK2-be kimért nem zacskós rizst a tökéletes eredmény érdekében fûszerezze meg már főzés előtt! Az elektromos rizsfőző halak, zöldségek párolására is alkalmas, így egy készülékkel akár komplett ebédet is készíthet! Ehhez a funkcióhoz használja a rácsot!

A kijelző mûködésben közben pirosan világít. Amennyiben a főzési idő lejárt, melegen tartja az elkészült ételt, így a későn érkezőknek is frissen tálalhatja az ínyenc falatokat!

- Méretek: 29 x 28 x 28 cm
- Teljesítmény: 700 W
- Ûrtartalom: 1,8 liter

Specifikáció

1 év gyári garancia

További információk

http://www.steba.hu/fozes-parola...

Hibajelentéshez kérlek, jelentkezz be!

Árgrafikon

Átvétel

Személyes átvétel esetén 2017.11.28. kedd,

házhozszállításnál 2017.11.29. szerda.

Hozzászólások

Új hozzászólás