0 0
Termékek /
(Háztartási gép, eszköz-) Konyhai kisgépek

STEBA EK3 Plus mini pároló és tojásfőző

9 440 Ft helyett 8 990 Ft

45 iPont

Árfigyelő

Az árfigyelő használatához kérlek, jelentkezz be!

Leírás

A STEBA ezt a többfunkciós tojásfőzőt az igazán kreatív és praktikus háziasszonyoknak tervezte! A tojásfőzés mellett használja zöldségek, halak párolására. Egyszerre max. 6 tojás készíthető el benne.

Ez EK3 tojásfőző a tojásfőzés mellett zöldségek, halak párolására is alkalmas! A tojásfőző gondoskodik az kívánt állagú tojás elkészítésének idejéről. A többfunkciós tojásfőzőben egyszerre max. 6 tojás fér el.

Az EK3 tojásfőzőben a hagyományos eljárással ellentétben, nem vízben, hanem gőzben fő meg a tojás. A tojásfőzőben készíthető akár lágy vagy kemény tojás, melyek elkészítéséhez szükséges idő miatt nem kell többet aggódnia! A tojásfőző adagolópoharán jelzett szintek segítségével szabályozhatja a tojásfőzés idejét! A buggyantott tojás elkészítéséhez a tojásfőző műanyag tálcái használhatók. Ha elkészült a tojás, hangjelzéssel figyelmeztet rá a tojásfőző.

A tojásfőzőhöz tartozó párolóbetét kisebb adag zöldség, hal párolására alkalmas. Ennek segítségével egyszerre készítheti el komplett ebédjét. A tojásfőző kis helyen elfér, szállítása könnyű, így akár munkahelyén is használhatja a friss ebéd elkészítéséhez!

A tojásfőző tapadásmentes belső részének köszönhetően tisztítása is egyszerű.

- Teljesítmény: 350W
- Méret: 15,5 x 23 x 11,5
- Súly: 0,9 kg

Specifikáció

1 év gyári garancia

További információk

http://steba.com/produkte/kueche...

Hibajelentéshez kérlek, jelentkezz be!

Árgrafikon

Átvétel

Személyes átvétel esetén 2017.12.04. hétfő,

házhozszállításnál 2017.12.05. kedd.

Hozzászólások

Új hozzászólás