0 0
Termékek /
(HÁLÓZAT-) Vezetéknélküli

TP-LINK AD7200 Talon több sávos Wi-Fi router

63 962 Ft helyett 60 916 Ft

305 iPont

Árfigyelő

Az árfigyelő használatához kérlek, jelentkezz be!

Leírás

AD7200 több sávos Wi-Fi router .

- 802.11ad szabvány támogatás, a legújabb átütő vezeték nélküli technológia
- 7200 Mb/s összsebesség a max. 800 Mb/s-os sebességből 2,4 GHz-en, 1733 Mb/s -os sebességből 5 GHz-en és 4600 Mb/s-os sebességből 60 GHz-en tevődik össze
- A több sávos technológia 3 külön álló hálózatot alakít ki, hogy még több eszköz csatlakozzon a hálózathoz, miközben a teljesítmény nem romlik
- MU-MIMO -val egyszerre több eszközt is kiszolgál, így a nem MU-MIMO-s routerekhez képest a teljesítmény akár 3x gyorsabb lehet
- 1,4 GHz-es kétmagos processzor egyidejűleg több komplex feladatot képes elvégezni
- 8 nagy teljesítményű külső antenna maximalizálja lefedettséget és növeli a stabilitást
- Nyalábformálási technológia erősebb, sokkal megbízhatóbb vezeték nélküli kapcsolódást eredményez

802.11ad - Mindennél gyorsabb, amit eddig látott

A Talon AD7200 a legfrissebb, leghatékonyabb vezeték nélküli technológiát alkalmazza, amely 4600 Mb/s sebességet biztosít az úttörő 60 GHz-es Wi-Fi sávon, és forradalmasítja a gyorsaság definícióját.

Több Wi-Fi több eszköznek

Az AD7200 több sávos technológiát alkalmaz, lehetővé téve, hogy egyidejűleg három különálló Wi-Fi sávot használjon, így a kombinált Wi-Fi sebesség akár 7200 Mb/s is lehet, ami olyan hálózatot hoz létre, amelyhez több eszközhöz is csatlakozhat a teljesítmény kompromisszuma nélkül.

Többféle kapcsolódás a non-stop szórakozáshoz

A vezeték nélküli AC-s és a többfunkciós MIMO technológia lehetővé teszi az AD7200 számára, hogy egyszerre több eszközt tudjon kiszolgálni, így a 2,4 GHz-es és az 5 GHz-es sávon minden eszköz esetében akár 3-szor gyorsabb sebességet biztosít.

A hálózat szíve

Egy 1,4 GHz-es kétmagos processzor hatásosan végez el a feladatokat akkor is, ha egyszerre több felhasználó csatlakozik a hálózathoz. Ez lehetővé teszi, hogy otthonában mindenki egyszerre böngésszen, videót nézzen és játsszon, miközben élvezheti a kiváló teljesítményt.

Dinamikus Wi-Fi lefedettség

A vezeték nélküli AD technológia a különálló, nagy teljesítményű 60 GHz-es Wi-Fi sávval rendelkezik, amely drasztikusan növeli a sebességet és csökkenti az interferenciát. Ezenfelül a vezeték nélküli AC-s tartomány lehetővé teszi a router számára, hogy erős és stabil 5 GHz-es és 2,4 GHz-es Wi-Fi-t és teljes vezeték nélküli lefedettség nyújtson az otthonában.

Antennablokkok a jobban célzott Wi-Fi-hez

A 32 antenna speciális 60 GHz-es sávú antennarendszert alkot annak biztosítására, hogy a Wi-Fi jele a készülékei felé összpontosuljon, és arra a pontra fókuszálja az adatátvitelt, ahol a leginkább szüksége van rá.

Széleskörű csatlakoztatás

A példátlan Wi-Fi sebességhez igazodva az AD7200 kettő darab 3.0-s USB portot és négy darab gigabites Ethernet portot használ a villámgyors adatátvitelhez, így minden vezetékes eszköz elérheti a csúcs teljesítményét.

Specifikáció

2 év gyári garancia

További információk

http://www.tp-link.com/hu/produc...

Hibajelentéshez kérlek, jelentkezz be!

Árgrafikon

Átvétel

Személyes átvétel esetén szerda,

házhozszállításnál csütörtök.

Ajánlott termékek

18 814 Ft helyett 17 918 Ft

24 757 Ft helyett 23 578 Ft

87 863 Ft helyett 76 403 Ft

Hozzászólások

Új hozzászólás