4.75 4
Termékek /
(HÁLÓZAT-) Vezetéknélküli

TP-LINK TL-MR3220 3G/4G Vezeték nélküli N-es Router

A termék 2017.09.16. óta nem elérhető!

A raktárfigyelő használatához kérlek, jelentkezz be!

Leírás

3G/4G Vezeték nélküli N-es Router.

- Kompatibilis LTE/HSPA+/HSUPA/HSDPA/UMTS/EVDO USB modemekkel
- 3G/4G és WAN beállítható beugró kapcsolatnak, így mindig online lehet
- Egyszerű vezeték nélküli hálózat titkosítása WPS gombbal
- A sávszélesség szabályozása lehetővé teszi adminisztrátoroknak a csatlakoztatott eszközökön a sávszélesség kezelését

Hogyan működik?

Ossza meg a 3G/4G nyújtotta szabadságot! A TL-MR3220 3G/4G vezeték nélküli N-es router lehetővé teszi, hogy megossza 3G/4G-s mobil internetkapcsolatát családjával és barátaival vezetékes vagy vezeték nélküli kapcsolattal. 3G/4G-s modemet csatlakoztatva a routerhez máris egy Wi-Fi hotspotot hozhat létre, amihez számos eszközt csatlakoztathat és internetelérést biztosíthat vezeték nélkül is.

Élesben tesztelve - nagy kompatibilitás

A kompatibilitás a legfontosabb szempont, amit figyelembe kell venni akkor, amikor 3G/4G routert választ. Hogy a legjobb kompatibilitás legyen a router és az ön által használt USB modem között, a TP-LINK megbizonyosodott, hogy a mi 3G/4G routereink kompatibilisek azon szolgáltatók eszközeivel, amiket az adott régiókban a TP-LINK forgalmaz. A világ minden táján fejlesztőink tesztelik a routereket, hogy az újonnan megjelenő modemekkel is biztosított legyen a hibátlan együttműködés.

Átfogó 3G/4G és WAN kapcsolat

A TL-MR3220 kitűnik a 3G/4G és WAN kapcsolatra vonatkozó beugró kialakítással, így mindig online lehet, amikor az egyik kapcsolat megszakad. A TP-LINK routere megadja a lehetőséget, hogy a készülék akár 3G/4G kapcsolatot, akár WAN kapcsolatot használjon beugró/helyettesítő kapcsolatként. Ez nagy fokú rugalmasságot eredményez, amit a felhasználók figyelembe vehetnek a hálózatkialakítás költségeit és a leállások időtartamát tekintve.

Vezeték nélküli N-es sebesség és lefedettség

Az IEEE 802.11n technológiát használva a TL-MR3220 router adatátviteli sebessége elérheti a 300Mbps-ot is, miközben akadályok áthidalásánál kevesebb adatvesztést eredményez egy kis irodában vagy egy nagy lakásban, még az acél és beton épület esetében is. Ennek köszönhetően könnyen létrehozhat egy vezeték nélküli, nagy hatótávú hálózatot, amit nem tudott elérni a 11g-s termékekkel.

Élvezze a 3G/4G vezeték nélküli megosztást!

A TL-MR3220 4G-s sebessége és 3G-s modemekkel való kompatibilitása révén lehetővé teszi, hogy a felhasználó megossza 3G/4G-s mobil internetkapcsolatát családjával és barátaival vezetékes vagy vezeték nélküli kapcsolattal.

Specifikáció

3 év gyári garancia
Meghibásodási arány: 3,0%

További információk

http://www.tp-link.com/hu/produc...

Hibajelentéshez kérlek, jelentkezz be!

Árgrafikon

Ajánlott termékek

12 961 Ft helyett 12 344 Ft

3 814 Ft helyett 3 632 Ft

9 308 Ft helyett 8 865 Ft

Vélemények

4. Atsanyi
2014.05.26. 07:59
Nekem ez már a második routerem ebből a típusból!

Az elsőt kb. fél éve vettem és Telenoros Hipernettel tökéletesen működik!!!

Soha nem fagyott és nem is bontott kapcsolatot, abszolult jól paraméterezhető!

Magát a Routert én Panasonic Smart plazma TV-hez is használom. Rajta keresztül üzemel Wifi-n a DLNA szerver amivel a filmeket nézem gépről, így nem kell hozzá semmilyen kábel!

Ez a funkció is hibátlanul működik, akár Full HD, akár 3D filmet nézek gépről.


A másodikat is pont ezért vettem egy havernak (kb. 1 hónapja) és azóta ő is dícséri...

Ajánlom mindenkinek!
3. hepkag
2012.08.30. 11:26
Tökéletesen működik folyamatos üzemben. Én egy Huawei 3G USB modemmel használom.

A külseje már megújult, lehetne frissíteni a webshopban is a képet:
[LINK]

Az előd modell az nagyon melegedett, ennél ez megszűnt.

Amiért viszont 4 pontot kap, az azért van, mert az USB aljzat a bal oldalára került, így onnan lóg ki az USB stick, s így sok helyet foglal. Lehet, hogy majd egy 90 fokos fordítóval fogom rádugni később.
2. koczkaja
2012.03.24. 12:53
Nagyon meg vagyok elégedve az útválasztóval, ezért az összegért szinte ajándék. Más is említette, hogy melegszik, valóban már pár perc után is meglehetősen meleg, de ettől még stabilan működik. Az előző hozzászólások sokat segítettek, hogy könnyű legyen beállítani. Az eddigieket kiegészíteném a többi szolgáltató beállításaival is, mert sajnos Magyarország nem szerepel az elérhető országok listájában, hiába frissítettem a legfrissebb firmware-t telepítve.

Egy kis segítség:

Miután kikapcsoltuk a pin kód kérést helyezzük be a router USB csatlakozójába a SIM kártyával felszerelt 3G USB modemünket. A Network menüpont 3G almenüjében látjuk majd a 3G USB Modem mellett, az Identifying… feliratot, amely arról tájékoztat minket, hogy a router próbálja felismerni a modemet. Legyünk türelmesek, 1 percbe vagy még több időbe is beletelik. Ezután jelöljük be a manuális beállítást a “Set the Dial Number and APN manually” résznél. Így elérhetővé válik a Dial Number, APN, Usernam és a Password mezők kitöltése. A Dial Number részt hagyjuk úgy, ahogy van (*99**#), az APN-hez pedig minden szolgáltatónál eltérő beállítás szükséges.

T-Mobile: wnw
Vodafone: internet
Telenor: net

Ezután mehet a Connect.
1. KhyrOO
2011.02.08. 10:10
Tökéletes leírás, a termék kiválóan működik, bárkinek ajánlani tudom aki egy megbízható olcsó routert szeretne venni!

Hozzászólások

Új hozzászólás

Eddigi hozzászólások

11. joe23
2011.08.04. 14:23
Jol müködik,bár egy kicsit nehéz volt beálitani a 3G modemet.De jol müködik.
D-link hez mérten jobban,melegszik.
 
10. Arpeeh
2011.08.05. 20:06
Sziasztok! Nem nagyon volt még routerem, ezért azt szeretném kérdezni, hogy 40/25-ös DigiNET-et támogat-e? Továbbá iPhone3G-hez is jó?

A lényeg hogy két gép és egy iphone közé kéne.

Előre is köszi a válaszokat!
 
9. jano023
2011.08.11. 22:31
Sziasztok, ma vettem egy ilyen routert és sokat küzdöttem a T-s stick beállításával. Szóval hogy spóroljak nektek időt két dolgot kell tenni, hogy jól menjen.
1. A network/3G-s beállításnál kézzel adjátok be a T-mobile adatait. Dialup number: *99**# , APN: wnw,
2. A stick beállításaiban a T-s programban kapcsoljátok ki hogy a SIM PIN-t kérjen. Különben a router és a stick soha nem kapcsolódnak össze.

Remélem megspóroltam nektek egy kis időt!
 
8. junkie
2012.06.14. 08:30
Trémobilos HUAWEI E173-as modemmel kiválóan üzemel. Egyből felismeri, és az egyéni beállítások megadása után egyből csatlakozik is.

Az APN lehet "internet" is, a telefonokban is gyárilag az van beállítva.

A PIN kód kérést ki lehet kapcsolni telefonnal is, nem kell hozzá a program. Tedd be a SIM kártyát egy telefonba, kapcsold be, és a telefon beállításai között keresd meg a PIN kód kérése indításkor opciót, és kapcsold ki. Ez a beállítás a SIM kártyára vonatkozik, tehát ha beleteszed a SIM-et a modembe, már nem fog PINt kérni, viszont a telefonálós SIM kártyád továbbra is (ha be volt állítva).

 
7. hepkag
2012.08.30. 11:25
Tökéletesen működik folyamatos üzemben. Én egy Huawei 3G USB modemmel használom.

A külseje már megújult, lehetne frissíteni a webshopban is a képet:
[LINK]

Az előd modell az nagyon melegedett, ennél ez megszűnt.

Amiért viszont 4 pontot kap, az azért van, mert az USB aljzat a bal oldalára került, így onnan lóg ki az USB stick, s így sok helyet foglal. Lehet, hogy majd egy 90 fokos fordítóval fogom rádugni később.
 
6. hepkag
2012.08.30. 11:28
Tökéletesen működik folyamatos üzemben. Én egy Huawei 3G USB modemmel használom.

A külseje már megújult, lehetne frissíteni a webshopban is a képet:
[LINK]
http://www.tp-link.com.au/resources/images/products/Large/TL-MR3220_2.0-02.jpg

Az előd modell az nagyon melegedett, ennél ez megszűnt.

Amiért viszont 4 pontot kap, az azért van, mert az USB aljzat a bal oldalára került, így onnan lóg ki az USB stick, s így sok helyet foglal. Lehet, hogy majd egy 90 fokos fordítóval fogom rádugni később.
 
5. sapati2
2012.12.19. 19:55
Működik a telenoros Huawei E303 modemmel is.
 
4. Talent15
2013.01.09. 17:23
Hogyan tudja kezelni a beérkező SMS-eket?
(feltöltős net, számlázási info)
 
3. sisqo
2013.05.02. 10:01
Életem legrosszabb választása! Feleselegesen kidobott pénz.

A router az első időszakban tökéletesen működött, majd elkezdte bontogatni a kapcsolatot. Nem tudtam mi a probléma, szolgáltatóra gyanakodtam, majd elkezdtem kísérletezgetni az APN beállításokkal. Szolgáltató: Vodafone.
Mivel a szolgáltató két apn-t biztosít, így mindegyiket kipróbáltam 10-30 percet üzemelt a készülék, majd ismételten elkezdte bontogatni a kapcsolatot. Abban az esetben, amikor nem neteztem, akkor tökéletesen kapcsolódott. Abban a pillanatban, amikor meghívtam egy oldalt, bontotta a kapcsolatot. A probléma oka, hogy a HSDPA stick számára az USB slot nem ad le megfelelő feszültséget. USB hub-l próbáltam, külső tápellátással, ott nincs probléma, tökéletesen működik. A cégnél újságoltam a többi kollégának és kiderült, hogy Ők is vettek ilyen készüléket, és hasonló problémákat tapasztaltak. Valaki Telenor szolgáltatónál, valaki t-home-l van, így a teljes magyarországi piacot lefedtük.
A probléma nem hagyott nyugodni, ezért utánaolvastam külföldi blogokon, ahol szintén erre a problémára figyelmeztet.
A készüléket nem az IPON-ban vásároltam, visszavittem, de a szerviz sem tudott vele mit kezdeni. Bemérték, majd közölték, hogy ez így jó.

Ezt követően befeszültem és rendeltem az IPON-tól egy tp-link M5350 sim routert. Tökéletesen működik. Egy hátránya van szerintem: mivel hordozható készülék, így nincs UTP portja, így egyéb eszközt, mint pl multimédia lejátszót nem tudtam rátenni. Ezt csak a korábbi netgear routeremmel sikerült wds segítségével megosztani. Utóbbira csak akkor van szükség, ha multimédiát akarok átjátszani (blueray)
 
2. Terno
2013.08.17. 21:40
Megjött, kibontottam, összeraktam, bedugtam usb stick, beállításokba, Hungary, azt Telenor és már megy is...
 
1. lidi12
2014.08.09. 12:18
Érdeklődni szeretnék hogy a készülék kompatibilis a HUAWEI E3131-el is vagy a ALCATEL X 230-AL??
SOS VÁLASZT KÉRNÉK KÖSZÖNÖM.
 
Fórumhoz