0 0
Termékek /
(MOBILTELEFON-) Mobil Tartozékok

TRACKR Bravo 2db fekete

18 890 Ft helyett 17 990 Ft

90 iPont

Árfigyelő

Az árfigyelő használatához kérlek, jelentkezz be!

Leírás

Találjon meg elvesztett tárgyakat másodpercek alatt !

Elérhető iPhone-on, iPad-on, és Android-on

Hogyan működik

Unja már, hogy folyton elveszti kulcsait, pénztárcáját, vagy telefonját? Csatolja a pénzérme-méretű TrackR bravo-t bármilyen tárgyhoz - majd használja a TrackR alkalmazást, hogy másodpercek alatt megtalálja. Gyorsan csörgessen meg egy hiányzó tárgyat a ház körül, vagy kapjon értesítést, mielőtt elveszítene dolgokat.

Elvesztette a telefonját? Nyomja meg a gombot TrackR eszközén, hogy megcsörgesse elveszett telefonját, még csendes üzemmódban is!

Mi az a TrackR?

A TrackR a legegyszerűbb módja annak, hogy megtalálja elvesztett vagy elkallódott tárgyait. Csatlakozzon azokhoz az ezrekhez, akik már össze vannak kapcsolva azokkal a dolgokkal, amiket a leginkább értékelnek.

Távolságjelző
Melegebb? Hidegebb? A TrackR app megjeleníti az Ön, és az elveszett tárgy közötti távolságot - tudatva azt, hogy milyen messze vannak azok a fránya kulcsok.

Tárgycsörgető
Egy gyors hüvelykujj-érintéssel a TrackR megcsörgetheti eltűnt tárgyait - többé nem bújhatnak el a napi levelek alatt! Kulcsok megtalálása még sosem volt ilyen egyszerű.

Telefonkereső
Nem találja a telefonját? Nyomja meg TrackR eszközének gombját, hogy megcsörgesse telefonját még lehalkítva is! Mi túl könnyűvé tesszük telefonja megtalálását.

Tömeg GPS
Elvesztett valamit? A TrackR tárgykövető hálózata segít megtalálni. Amikor egy másik TrackR-felhasználó az elvesztett tárgya hatótávolságában van, ön kap egy GPS-frissítést.

Elvesztési figyelmeztetés
Megint elfelejtette a telefonját? A beállítható 2 irányú elvesztési figyelmeztetés értesíti önt, mielőtt hátra hagyná tárgyait!

Tárcavékony dizájn
A TrackR bravo gyönyörű eloxált alumíniumkonstrukciót használ a tárcavékony és legtartósabb követőeszközhöz.

Kövesse le. Bárhonnan.

Ha egy tárgy elveszik, a TrackR rögzíti az utolsó ismert helyzetét egy térképen. Amikor egy másik TrackR-felhasználó az elveszett tárgy kb. 30 m-es körzetébe lép, ön kap egy GPS-frissítést a tárgy helyéről.

- Átmérő 31 mm
- Vastagság 3,5 mm
- Gombelem CR1620, akár 1 évig kitart
- Eszközcsengő hangereje akár 92 dB
- Csatlakoztatás Bluetooth 4.0 (Bluetooth Low Energy)
- Hatótávolság 30 m-es Bluetooth hatótávolság. A tömeg-GPS az egész világon használható
- Kompatibilis okostelefonok és tabletek iOS 8 és újabb, Android 4.4 vagy újabb Bluetooth Low Energy támogatással. Egy okostelefon vagy tablet egyszerre 10 eszközt tud követni.

Specifikáció

1 év gyári garancia

További információk

https://www.thetrackr.com/bravo

Hibajelentéshez kérlek, jelentkezz be!

Árgrafikon

Átvétel

Személyes átvétel esetén 2017.11.21. kedd,

házhozszállításnál 2017.11.22. szerda.

Termékvariációk

Hozzászólások

Új hozzászólás