0 0
Termékek /
(SZOFTVER/JÁTÉK-) Játékok

Far Cry Primal (PS4)

14 165 Ft helyett 13 490 Ft

67 iPont

Árfigyelő

Az árfigyelő használatához kérlek, jelentkezz be!

Leírás

A modernkori sivatagok, dzsungelek és hegyvidékek után egyenesen az őskorba repít minket a Far Cry-sorozat következő epizódja, amelyben Takker bőrébe bújva, egy kőkorszaki törzs utolsó túlélőjeként bosszúvágyból, valamint új társak keresésének céljából elindulunk, hogy felfedezzük Oros óriási, szabadon bejárható világát.

Noha a franchise korábbi epizódjai is rengeteg izgalmat garantáltak, az őskorban megtapasztaljuk, hogy milyen érzés, amikor folyamatosan a túlélésért küzdünk, hol rivális vadászokkal, hol olyan veszélyes, mára kihalt vadállatokkal, mint a gyapjas mamut, a kardfogú tigris vagy az óriásfarkas.

A Far Cry Primal kampánya során rengeteg harc, gyűjtögetés és fejlődés vár ránk, miközben nem csak szövetségeseket kell gyűjtenünk magunk köré, hanem saját fegyvereink elkészítéséről is gondoskodnunk kell ahhoz, hogy túlélhessük a nagy kalandot.

- Takker irányításával bosszúállásod mellett most új törzset találhatsz magadnak, miközben szabadon felfedezheted Oros csodálatos világát!
- Küzdj meg riválisaiddal, szerezz saját szövetségeseket, és éld túl a vadont a mára kihalt őskori vadállatok között!
- Éld át kőkorszaki körítéssel a Far Cry-sorozat sajátosságait, legyen szó akár a fegyverkészítésről, akár az intenzív összecsapásokról!

Specifikáció

További információk

http://far-cry.ubisoft.com/prima...

Hibajelentéshez kérlek, jelentkezz be!

Árgrafikon

Átvétel

Személyes átvétel esetén 2017.11.20. hétfő,

házhozszállításnál 2017.11.21. kedd.

Ajánlott termékek

122 105 Ft helyett 116 290 Ft

19 100 Ft helyett 18 190 Ft

27 920 Ft helyett 26 590 Ft

Hozzászólások

Új hozzászólás