0 0
Termékek /
(SZOFTVER/JÁTÉK-) Játékok

The Division (Xbox One)

A termék 2017.10.18. óta nem elérhető!

A raktárfigyelő használatához kérlek, jelentkezz be!

Leírás

Miután egy különleges fertőzés végigsöpör az emberiségen, a társadalom a darabjaira hullik: az utcákat megszállják a fosztogatók, a közintézményeket fegyveres szabadságharcosok foglalják el, a nagyobb városok pedig valódi háborús gócpontokká válnak. New Yorkban egy kicsiny osztag, a Division próbálja visszaállítani a rendet - hogy mekkora sikerrel, az már csak rajtad múlik!

A The Division tulajdonképpen egy MMO jellegű játék, hiszen New York bebarangolása közben bármikor hozzánk hasonló játékosokkal futhatunk össze, akik aktuális küldetésüket végzik - vagy épp gyanútlan áldozatokra vadásznak. Bármelyik utcasarkon belekeveredhetünk egy brutális élet-halál harcba, így egy másodpercre sem lankadhat a figyelmünk, ha életben szeretnénk maradni!

Természetesen az sem árt, ha nem magányos farkas módjára, hanem egy jól összeszokott csapat tagjaként látunk neki a The Division hatalmas világát felfedezni; a megannyi rendelkezésre álló fegyver, képesség és high-tech kiegészítő segítségével igazán sokszínű osztagokat állíthatunk össze barátainkkal.

Az újgenerációs konzolokra szabott játékmenet maximálisan kihasználja az Xbox One hardverében rejlő lehetőségeket: hihetetlenül kidolgozott látványvilág mellett élvezhetjük a The Division fordulatos történetét, miközben egyszerre akár több tucatnyi játékos is harcolhat a képernyőn.

- A legújabb Tom Clancy nevével fémjelzett alkotásban egy könyörtelen, poszt-apokaliptikus jövőt ismerhetsz meg;
- Szerezz új szövetségeseket és harcolj az életben maradásért a hozzád hasonló játékosok ellen a The Division online világában;
- Segíts a fertőzés áldozatain és teljesíts mellékküldetéseket, hogy erősebb fegyvereket és jobb felszereléseket szerezhess!

Specifikáció

További információk

http://tomclancy-thedivision.ubi...

Hibajelentéshez kérlek, jelentkezz be!

Árgrafikon

Ajánlott termékek

77 045 Ft helyett 68 790 Ft

28 235 Ft helyett 26 890 Ft

Hozzászólások

Új hozzászólás