0 0
Termékek /
(Fotó/Videó-) Fotó/Videó Tartozékok

VANGUARD Alta Fly 62T

95 855 Ft helyett 91 290 Ft

456 iPont

Árfigyelő

Az árfigyelő használatához kérlek, jelentkezz be!

Leírás

Az Alta Fly 62T egy professzionális görgős táska, amelyben elfér 2-3 professzionális DSLR, 7-11 objektív (akár 300mm f/2.8), egy vaku és kiegészítők, vagy egy drón minden kapcsolódó tartozékával. Hordhat továbbá egy 17"-es notebook-ot, tabletet, és egy állványt.

- Könnyen szállítható - két erős görgővel van felszerelve
- ‘3 Security Point System’ - biztonságban tartja a tartalmát a kíváncsi kezektől
- Drón akció - kettős használatú/két színű elosztók drón szállításához
- Mindig védett - mindenhol jól párnázott
- Jól szervezett - számos dedikált zseb, szervező, és csatlakozó a fontos dolgoknak
- Üzletorientált - tárolhat benne egy 15"-es notebook-ot és tabletet
- Váltson át poggyászra - egyszerűen távolítsa el a belső elosztókat
- Szilárdan tart - optimális egyensúlyú állványszállító rendszer
- Alta Link - csatlakozó Alta állványtáskákhoz az egyedülálló Vanguard Alta-élményért
- Tartsa szárazon - teljes fedésű esővédő

Az Alta Fly 62T egy olyan görgős táska, amelyet azokkal a kihívásokkal szembenézésre terveztek, amelyekkel a profi fotósoknak is szembe kell nézniük. Ez az erős, karcolásálló, nedvességálló anyagokból készített táska hosszú éveken át történő igénybevételre készült. Rendkívül biztonságos, mivel tartalmaz egy "3 biztonsági pontos rendszert", gombzárat a külső cipzár fölött, és egy belső teljes átfogású cipzáras hálós borítást, így sose kelljen aggódnia a kíváncsi kezek vagy szemek miatt. Végül, de nem utolsósorban teljesen testre szabható, hogy ön diktálhassa a tartalomkapacitását, és amikor megérkezik, és felnyitja, a legjobb munkaeszközt találja meg a munkához, amit fényképezni jött.

Utazásnál vagy a helyszínre érkezésnél és munkánál az Alta Fly 62T jól párnázott belső tárolója teljesen kinyílik a könnyű használathoz, és a számos sokoldalú elosztó beállítható 2-3 professzionális DSLR, 7-11 objektív (akár 300mm f/2.8), egy vaku és kiegészítők illesztésére, vagy használja a dedikált kettős használatú/kétszínű drón akció elosztókat, hogy illeszkedjenek egy drónhoz és tartozékaihoz.

A szervezett tárolórendszer segíti utazási igényeit, míg út közben, valamint egy helyszíni hatékony munkafolyamat alatt: a különálló párnázott rekeszekben tárolhat egy tabletet, és egy akár 17"-es notebook-ot is. A nagy külső elülső zsebek belső rendszerezővel mindent tárolnak, amire utazás során szüksége van, mint tablet, töltők, okostelefon, utazási dokumentumok, tárca, napszemüveg, stb. A kétrétegű külső zseb remek "sling" szállítási megoldást nyújt egyszerűen a bal és jobb oldali cipzárak kihúzásával, hogy nagyobb tárgyakat, pl. kabátot/dzsekit fogadjon be.

Az Alta Fly 48T egy erős kétgörgős táska kétrudas fogantyúval és fokozott elülső talpakkal az egyedülálló stabilitásért. Rendelkezik továbbá erős fogantyúkat felül és oldalt, valamint egy könnyű fogantyút alul, amit csak akkor húz ki, amikor pl. leveszi a táskát a felső poggyásztartóról. Minden eshetőségre készen megerősítettük a táskát tartós vízálló anyaggal alul, ütésálló emelt talpakkal, és mellékelünk egy teljes fedést nyújtó esővédőt.

A dedikált állványcsatoló pántok lehetővé teszik hogy biztonságosan magával vihesse az állványát, és élvezhesse a teljes Alta élményt az Alta Link-kel, amely lehetővé teszi a szállítást Alta Pro állványa mellett a fejlett Alta Action állványtáskában, amely az Alta Fly táskájához csatlakozik!

*A légitársaságok szabályozásai változhatnak, és légitársaságonként és országonként különbözőek lehetnek. Hogy megfeleljen az előírásoknak, el kell távolítania a notebook-okat, állványtartókat, és csatolmányokat. Érdeklődjön a légitársaságnál az érvényben lévő méret- és súlykorlátozásról.

Specifikáció

5 év gyári garancia

További információk

http://www.vanguardworld.hu/phot...

Hibajelentéshez kérlek, jelentkezz be!

Árgrafikon

Átvétel

Személyes átvétel esetén 2017.11.22. szerda,

házhozszállításnál 2017.11.23. csütörtök.

Hozzászólások

Új hozzászólás