0 0
Termékek /
(Fotó/Videó-) Fotó/Videó Tartozékok

VANGUARD Alta Rise 33 fekete

37 265 Ft helyett 35 490 Ft

177 iPont

Árfigyelő

Az árfigyelő használatához kérlek, jelentkezz be!

Leírás

Az ALTA RISE 33 egy futártáska, amelyben elfér egy DSLR rögzített objektívvel (akár 70-200mm f/2.8), 3-4 további objektív, egy vaku, kiegészítők, és egy 13"-es notebook. Az egyedi +6 bővítőrendszer lehetővé teszi 6 cm tárolóhely hozzáadását egyetlen egyszerű cipzármozdulattal, míg a felszerelés védve marad.

- +6 - bővítse vagy szűkítse egyszerűen cipzárral
- Gyors akció - felső hozzáférés
- Biztonságos tárolózseb a hátsó részen utazási dokumentumok és pénztárca számára
- Sokoldalú hordhatóság - jól párnázott csúszásmentes vállpánt
- Könnyű szállítás - csatlakoztatható kerekes táska kihúzható fogantyújára
- Mindig védett - gondosan párnázott kamerabetét, és elosztók
- Nincs tapogatózás - fényes színű belső rész könnyíti meg a dolgok megtalálását
- Jól szervezett - dedikált szervező a fontos dolgoknak
- Üzletorientált - tárolhat benne egy 13"-es notebook-ot
- Tartsa szárazon - teljes fedésű esővédő

Az ALTA RISE 33 futártáska a +6 forradalommal lehetőséget nyújt a tágításra vagy szűkítésre egyetlen egyszerű cipzármozdulattal, míg a felszerelése védett marad. Így amikor több helyre van szükség felszerelés vagy személyes holmik tárolásához, nincs szükség táskaváltásra. Intuitív használatra lett tervezve, így tapasztalni fogja, hogy a gyors akció felső cipzáras nyílás lehetővé teszi a "kapd elő és fotózz" biztonságos kamerahozzáférést út közben.

Mindkét méretmódban az ALTA RISE 33 biztosítja a párnázott védelmet. Úgy lett tervezve, hogy kényelmesen elférjen benne egy DSLR rögzített objektívvel (akár 70-200mm f/2.8), 3-4 további objektív, és egy vaku a dedikált kamerabetétben, és egy 13"-es notebook rekeszben. A +6 bővítés további tárolási lehetőségeket nyújt.

A hierarchikusan elhelyezett zsebek a fedlap alatt, és a nagy, gyors hozzáférésű cipzáras zseb a fedlapon segítenek rendszerezni minden más tárgyat, mint pl. memóriakártyákat, kábeleket, elemeket, töltőket, és okostelefont, pontosan ott, ahol szükség lesz rájuk, akár egy cipzáras rekeszbe zárva, vagy egy nyitott zsebben, ahol bármikor kéznél van. A dedikált diszkrét hátsó zsebben biztonságban tarthatja értéktárgyait, mint pl. a tárcáját, és az utazási dokumentumait a testéhez közel, ahol a kíváncsi kezek nem érhetik el. A teljesítmény fokozásáért felfedezheti a felülmúlhatatlan minőségünket, anyagainkat és táskakonstrukciót, ütésálló emelt lábakat, és a nevezetes teljes borítású esővédőnket.

Az ALTA RISE 33 kényelmesen hordható csúszásmentes párnázott pánttal a vállán vagy a hátán. Az erős felső fogantyúk bármelyik pillanatban lehetségessé teszik a "fogd-és-fuss"-t, és a dedikált hátsó pánttal kihúzott poggyászfogantyúra csatolható a könnyű kerekes szállításhoz.

Specifikáció

1 év gyári garancia

További információk

http://www.vanguardworld.hu/phot...

Hibajelentéshez kérlek, jelentkezz be!

Átvétel

Személyes átvétel esetén 2017.11.22. szerda,

házhozszállításnál 2017.11.23. csütörtök.

Hozzászólások

Új hozzászólás